pavlos Posted May 9 Report Share Posted May 9 Szukam sensownych wycieraczek do auta żony – ma małego SUV-a i od kilku tygodni narzeka, że obecne strasznie szurają i zostawiają smugi. Zależy mi na czymś trwałym, ale też takim, żeby nie hałasowały przy każdym przetarciu. Zwykłe marketowe zestawy raczej odpadają. Ktoś może podpowiedzieć, gdzie szukać czegoś sprawdzonego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perton Posted May 12 Report Share Posted May 12 Przerabiałem to u siebie i najlepsze efekty miałem, kiedy wybrałem pióra z gumą grafitową – są cichsze i nie zużywają się tak szybko. Co do samego zakupu – polecam zamawiać online, bo często jest większy wybór i można dobrać konkretny zestaw pod auto. Tu masz dobre miejsce, gdzie wszystko jest posegregowane według modelu samochodu: https://autoswiatla.pl/pl/navigation/wycieraczki-samochodowe-155.html . Łatwo znaleźć odpowiednią długość, a jak masz nietypowy zaczep, to też są filtry. Jak zależy Ci na spokoju – warto zainwestować w coś lepszego raz, niż wymieniać co sezon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts