wojak10 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Ładny matiziak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Meg's # 16Oj tam,#16 jest spoko :u Fajna robota. Nie pokazałeś jak w końcu wyszło z tą rysą :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 7, 2013 Author Report Share Posted January 7, 2013 Cykne foto przy myciu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Jak mi się podoba że ludzie dbają o swoje samochody niezależnie od tego jakie to modele i ile mają lat :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falon Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Jak się spisuje AG Car glass polish na maszynie? Po prostu lepsze oczyszczanie czy jest w stanie coś lepszego zdziałać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 9, 2013 Author Report Share Posted January 9, 2013 Doskonale oczyszcza szybę z depozytów wodnych a siłę regulujesz odpowiednim doborem pada. Trochę pyli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saddam Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 minetoo, pokaż co z tą rysą zrobiłeś i jak przede wszystkim. Widzę matowienie papierem wodnym chyba? Psy mi maskę porysowały, mam kilka takich rys i nie wiem co z nimi zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Rysę tylko wypłyciłem i zabezpieczyłem lakierem. Różnica niewielka (już za głęboko) zdjęcia brak bo patrz małe efekty. Pokaż Nam w odpowiednim dziale swoje uszkodzenia a postaramy sie pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Rysę tylko wypłyciłem i zabezpieczyłem lakierem. Różnica niewielka (już za głęboko) zdjęcia brak bo patrz małe efekty. Pokaż Nam w odpowiednim dziale swoje uszkodzenia a postaramy sie pomóc. Pamiętam jak kiedyś bawiłem się w usuwanie ryski zawistki przez 3elementy,jest zabawy... Ślad oczywiście pozostał,bo trochę za szybko się wziąłem za wyrównywanie lakieru,aczkolwiek na audi w kolorze lz9u i tak było o tyle fajnie,że rysy nie było widać z 10metrów jak wcześniej,a powiedzmy z 2-3 :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Czasem po prostu już się nie da wyciąć :-?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts