Bling Factory Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Witam serdecznie!Tym razem chcemy się pochwalić efektami pracy z Lexusem, i to nie byle jakim, bo hybrydowym :) Auto trafiło do nas na zabezpieczenie powłoki lakierniczej. LS był po korekcie "przed sprzedażowej", która o dziwo nie była najgorsza. Wystarczył szybki finish i lakier był gotowy pod powłokę. Dodatkowo dokładnie wyczyściliśmy koła wraz z nadkolami, a na felgi również poleciał kwarc. Zapraszamy do obejrzenia krótkiej fotorelacji:Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!Mateusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 I fotka mega fajna, jak z katalogu. W ogóle zaje...sty kolorek, w słońcu miażdży :u Jaką powłoką zabezpieczaliście auto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bling Factory Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Lakier zabezpieczyliśmy c.Quartz'em UK. Co do koloru, to jeszcze tak fajnego nie widziałem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah81 Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 ale lakier!! wow! Ale fotka z kołem położonym zewnętrzną stroną felgi do gleby przyprawiła mnie o dreszcze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 coobah, mnie też, poza tym, że ramiona dosyć proste.. Tylko dlaczego amor nie ruszony jak już nadkole myliście? :P Końcowe fotki mega, szacun, fajna praca :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bling Factory Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Cieszę się, że się podoba :) Sam jestem mega zadowolony i co oglądam zdjęcia to micha się cieszy :) Tak położona felga rzeczywiście wygląda nieco przerażająco, ale zawsze dokładnie sprawdzam czy mogę sobie na to pozwolić. Poprostu jak się da to wolę pracować w tej pozycji, niż w boczno opartej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Dobrze :) Jakim szkłem robiliście zdjęcia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bling Factory Posted August 6, 2013 Author Report Share Posted August 6, 2013 Standardowym "spacerzoomem" nikona czyli 18-105, szału nie robi ale jest naprawde ostry. Będzie też kilka zdjęć mojego kolegi i tutaj wytoczone zostały ciężkie działa, bo d800+24-70 f2.8 :) Jednak nie dostałem jeszcze finalnych zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts