umberto Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Witam wszystkich, jestem robert, sprzątam autka od jakiegos czasu, jednak do tej pory zajmowalem sie raczej środkiem, tzn prania tapicerek i takie tam szybkie valety, jednak od kiedy pierwszy raz zobaczylem co można zrobic z lakierem samochodowym postanowiłem że musze sie nauczyć sztuki detailingu 8-) . Mam za soba kilka polerek, idzie coraz lepiej, jednak nie ma to jak dowiedzieć sie jakiś nowych sztuczek od starych wyjadaczy :D Pozdro dla wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Witaj w rodzinie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Czesc Robert my tez nie mamy sztuczek sami amatorzy tutaj tzn pasjonaci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Witamy ;) Skąd jesteś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Witamy, kolejną osobę z bakcylem do detailingu. Ha, a jeszcze 3-4 lata temu jak komuś mówiłem detailingu to nie wiedział o czym mówię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
umberto Posted August 25, 2010 Author Report Share Posted August 25, 2010 Dzieki chłopaki, jestem z krakowa, no a co do prawdziwego detailingu to mi jeszcze duuużo brakuje, bagcyla zlapalem jakis czas temu, kupilem malego flexa z regulacja obrotów bialego pada no i farecle g3 i zaczełem moja pierwszą polerke :shock: hehehe jak teraz o tym pomysle to sam z siebie sie smieje gdy sobie przypomne jaki był efekt koncowy. Ale na szczescie teraz sa lepsze maszyny no i o niebo lepsze pasty, i dużo tam innych gadgetów które ułatwią życie w walce z rysami i zmatowiałym lakierem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts