SNB SWEDEN Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Wczoraj dostalem paczke z Auto-Balm wiec trzeba bylo przetestowac :) Opakowanie ladne wyglad wosku no taki se a zapach ciezko to nazwac zapachem dla mnie to wali jak drozdze czy cus. Testowalem na kilku elementach na dwoch roznych autach w roznych kolorach obie korekty lakieru przeprowadzone ta sama pasta i tym samym padem do oczyszczenia poszedl LP z DoDo Pierwsze auto mialo troche jasniejszy kolor Na plastiki tez zostal nalozony Drugie auto w ciemniejszym kolorze Nakladalem recznie i maszynowo ale ta druga opcje odradzam, moje wrazenia, naklada sie bardzo fajnie ale zapach mnie irytowal, sciagniecie go jednak sprawia problemy, Auto-Balm lezal na lakierze roznie od 5min do godziny i wydaje sie,ze ta dluzsza opcja bardzej mu pasuje, ale chyba najlepsze bylo okolo 15 min i sciagniecie go miekkim padem na maszynie, to mi sie bardzo podobalo.Zachowuje sie bardzo fajnie na plastikach jak klamki i lampy.Zywotnosc nie wiem, jesli ktos lubi sobie troszke pomachac mf to polecam, ogolnie w skali 1-10 chyba 5+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Shadow Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 a masz porownanie z produktami o takich samych własicowsciach maskujacych ?? np srp ?? bo kiedys szukałem i w sumie to tylko srp polecaja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 a masz porownanie z produktami o takich samych własicowsciach maskujacych ?? np srp ?? bo kiedys szukałem i w sumie to tylko srp polecaja ;)Niestety ale nie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 No to już wiem, że parę złotych w kieszeni zostanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 a nie mówiłem, że polerowanie AB to orka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arthur Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 sebba75 Możesz wrzucić zdjęcia jeszcze raz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 sebba75 Możesz wrzucić zdjęcia jeszcze raz?Obawiam sie ze Nie:( wykasowalem z PC a na fotosiku cos sie zebzdzilo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts