mar_1981 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Nie wiedziałem gdzie wrzucić to pytanie. W razie czego proszę o przeniesienie tematu. Zastanawiam się czy ktoś może wie albo słyszał o jakimś sklepie z kosmetykami do auta gdzieś w Bydgoszczy albo w okolicach? Nieraz fajnie by było "pomacać" i powąchać produkty kupowane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator marctwain Posted September 23, 2010 Administrator Report Share Posted September 23, 2010 Kuba jest z Bydgoszczy. ma Smartwaxa. Pisz do niego ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted September 24, 2010 Author Report Share Posted September 24, 2010 OK dzięki już poszukałem i znalazłem chyba stronkę z tym sklepem i mijam go prawie codzien jadąc do pracy i z pracy :oops: :) Na obronę powiem tylko że jest w bocznej uliczce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts