Lehto Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Miałem xsare przez 8 lat i faktycznie wyciągnąć coś z wykładziny to był mega wyczyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 W Land Rover'ze są bardzo przyjemne wykładziny ;) W dawnych dziejach, kiedy to pracowałem na myjni przyjeżdżał pewien pan - był zapalonym działkowiczem, oprócz ziemi, piachu i kory na podłodze był nawet taki jak by pył z cegieł czasem - po dwóch ruchach było czyściutko i nawet klepiąc wykładzinę, nic nie podskakiwało :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Witam. Fakt u nas w Meganie czy u dziadka w Thalii trzeba trochę się naodkurzać żeby wszystko odkurzacz wciągnął... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Wiem też coś o tym jako były właściciel Renault Kangoo II. Pomijając jakość wykładzin, to faktycznie faktura była taka, że wyciągnąć dokładnie piasek nie było sposób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Niestety Fiat ma to samo :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Ale to chyba kazda marka ma jakies slabsze lub gorsze materialy, Mitsu szczegolnie Carismy nie maja wibitnie dobrych tapicerek nie mowiac o wykladzinach podlogowych, stare Passaty tez nie byly idealne, obecnie smialo mozna stwierdzic ze Francuzy sie poprawily sczegonie Citroen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted September 29, 2010 Administrator Report Share Posted September 29, 2010 Odkurzanie A6 to bajka. Normalny, prawdziwy dywan, włoski 'sterczące' i łatwe w czyszczeniu. Peugeot 106 - wykładzina z włosiem w kółeczko - tragedia.. :roll: Można odkurzać pół dnia a i tak po stuknięciu coś podskoczy.. Twarde szczotki pomagają, ale nie robią do końca roboty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniwheels Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 To samo jest z oplem wykładzina z włosiem w kółeczko,np.głupi piasek mozna odkurzać godzinami a i tak odkurzacz wszystkiego nie wciągnie :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 A właśnie Panowie jak w takim bądź razie wyprać taką podlogę? Na moje szczęście ostatnio miałem do prania Fiata Pandę, ale tylko siedzenia i podłoga właśnie była taka włochata, podobnie w teścia Matizie, gdzie prałem akurat podłogę i :-q Nie wiem, czy ponowne pranie by pomogło, ale ogólnie masakra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts