Guest Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Witam, Jestem nowy i szukam sprzętu ;) Interesuje mnie polerka ze stabilizacją obrotów. Widział ktoś taką w akcji? http://allegro.pl/graphite-szlifierko-polerka-polerka-59g242-nowosc-i1251872083.html Zdaję sobie sprawę, że to raczej "budżetówka" i do Makity jej daleko. Ale ma jeden plus: Makita ~700zł, Graphite ~270zł :) A skoro zaznaczyłem, że dopiero raczkuje w tym temacie sądzę, że nie potrzeba mi na razie lepszego sprzętu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Jedyna wada IMO to za duże obroty początkowe, reszta (oprócz stabilizacji) taka sama jak w przypadku innych budżetowych produktów :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::SCR::. Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Początkowe zdecydowanie za duże. Jak szukasz czegoś ze stabilizacją to Sparky PMB1200CE. Dla mnie jest jak znalazł - lżejsza i poręczniejsza od Makity, fakt trochę gorzej wykonana, jeśli chodzi o obudowę i głośniejsza, ale nie uciążliwa. Ja za swoją płaciłem 536zł w Castoramie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Jak już brniemy przez temat niskobudżetowych polerek (Graphite 270 PLN, Einhell 250 PLN) to się zapytam czy przypdakiem nie warto sopłacić 100 PLN i kupić SIM 180 ze stabilizacją??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrobel Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Ale Einhella można wyrwać za 185pln + przesyłka, zależy kto ma jaki budżet i do niego dobiera sprzęt lub dalej dobiera budżet do lepszego sprzętu :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts