marctwain Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Środek/dressing do opon/plastików. W postaci białej emulsji, ale konsystencja gęsta a'la krem. Bardzo ładnie pachnie - w przeciwieństwie do innych środków do opon. Aplikacja banalna - gąbka. Ładnie się rozprowadza i wpracowuje. Efekt - Odświeżona mocno opona z delikatnym połyskiem, jak nakremowana "niwełką" twarz. Ten początkowy blask z czasem zanika, pozostaje efekt "czarności półbłysk". Utrzymuje się tydzień napewno. Mi się podoba ze względu na zapach, łatwość - na szybko można zrobić, nie "brudząc" felg, jak to czasem mi się udaje przy płynnych środkach. Chyba nikt nie sprzedaje w Polsce. Ja mam sampla od naszego kolego Arturo. ;) ps można to zrobić dokładniej niż na zdjęciach :lol: ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekhangel Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 A na plastikach testowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted October 10, 2010 Author Report Share Posted October 10, 2010 Nie testowałem, ale dzisiaj to zrobię na samochodzie żony. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts