Jump to content

PB Spray&Gloss

Artur

Recommended Posts

Błyszczy się bardziej niż przed użyciem S&G ale chyba efektu jak na czarnych nie uzyskam (może dlatego że to perła a nie metalik??), zobaczymy jak już dostanę wszystkie produkty, zrobię korektę i zaaplikuje komplet zabawek ;)

Ja leje na element i nic sie nie rozmazuje. Przemku moze zmień fibrę, tak się działo na jednym wosku czy na kilku próbowałeś? Ja używam fibry z krótkim włosiem, lub gładkiej, najcześciej greetexa handy, bo mam tego na kartony.

Nie wiem Mirku ile za karton ;) Kupiłem ze 300 szt. i jestem zadowolony, duzo wytrzymuja a ja sie ze scierkami nie opier.... ;) Te z Auchan jakosciowo moze i podobne (jak są nowe i po kilku praniach, ciekawe co po miesiacu intensywnwego uzywania)) ale jaka maja gramature? To dla mnie jeden z kluczowych parametrow.

Piotrek Evo,

a czy jako lubrykanta do glinki musisz użyć QD jakiejkolwiek firmy???

Wiele razy mówiono, że roztwór dobrego szamponu w odpowiednich proporcjach,

tez się doskonale sprawdza we współpracy z większością glinek.

Po co kreować problemy tam gdzie one nie występują.

Tak czy inaczej, pewnie zrobisz i tak w/g własnej woli ;) :)

Za 16 zł(tester) nie znajde nic innego, a chce sie ograniczyć do jednego sklepu. Więc aspekt ekonomiczny jest tutaj pomijalny.

Tylko spray & wipe, produkt do glinki dedykowany. Klienci są zadowoleni, mam jednego kleinta, który po zakupie środka na próbę w pojemniku 473 ml, po użyciu skontaktował się ze mną i zamówił bodajże 3 litry.

• 2 months later...

regularnie stosuje spray and gloss co tydzien po myciu/plukaniu woda. bardzo ladnie moim zdaniem pachnie, fajnie sie naklada, nie maze sie, a efekt:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

samochod po umyciu i TYLKO pb s&g. technika nakladania - psiuki bezposrednio na blache, wcieranie jedna mf i sporadyczne poprawiane drugą, suchą.