kuba Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Mój najnowszy projekt. Znowu BMW i znowu Czarny kolor :) Pacjent w stanie nie najgorszym ale wymagał drobnej kuracji odmładzającej. Właściciel samochodu ceni sobie bardzo jego wygląd i dbałość o szczegóły także nie było mowy o niekompletnej regeneracji lakieru. W najgorszym stanie była maska posiadająca dość wiele odprysków od kamienia, zrobione zostały zaprawki które potem matowiłem papierami 2000 oraz 2500 następnie FC+, Fine Compound, Smartpolish. Nad samą maską spędziłem prawie 6 godzin. Całość pracy pochłonęła 25 godzin. Wosk to jak zwykle w moim przypadku Smartwax Concourse. Stosowałem różne kombinacje past i padów czasami po kilka przejść na jednym elemencie czasami ładnie schodziło po jednym przejściu. To co Tygryski lubią najbardziej czyli fotki: Stan lakieru przed: Miejsce w którym mogłem spokojnie pracować: Kilka 50/50 Efekt końcowy: Miłego oglądania ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCO Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Szczena opada...Szkoda ze nie zrobiłeś fotki tych zaprawek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Black wow!!!! :shock: Super projekt, piękne auto wartej tej pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Kuba (z Bydgoszczy?) już wcześniej widziałem Twoje prace. Piękna robota ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Piekna robota Kuba a to cos co wywiesilies na tej lampie przy trawniku :) system suszenia mikrofibry :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted May 12, 2010 Author Report Share Posted May 12, 2010 Kuba (z Bydgoszczy?) już wcześniej widziałem Twoje prace. Piękna robota ;) Tak Kuba z Bydgoszczy :) Hehehhe sebba tak to najnowszy system suszenia mikrofibr :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Kuba, piekna robota, ładnie zadbane podwórko. Zwłaszcza to w odbiciu. A ten system suszenia mikrofibr, tto jeszcze nieopatentowany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Super robota, efekt powalający... :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Profi robota gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts