_Shadow Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Czesc Ostatnio podjechałem z ciekawosci zobaczyc na jedna myjnie taka samoobsługowa i mieli tam odkurzacz do prania tapicerki :-) robił tam ktos cos ?? bo nie mam czym wypra tapicerki a to by było jakies rozwiązanie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Myślę, że jak powiesz więcej szczegółów to ktoś odpowie w tym temacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Cieżko cos powiedziec, bo to są te myjnie z serii " zrób to sam" gdze wrzucasz kase i myjesz sobie auto, a ta jest rozbudowana dodatkowo o odkurzacz auta, osobne stanowisko do prania tapicerki, i jakis tam neutralizor zapachów który tez działa na monety ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jeśli to nie duży kłopot to przydałyby się zdjęcia ów odkurzacza oraz w szczególności końcówki do ekstrakcji. No ale myślę, że warto kupić NLF i coś podziałać, chociażby na dywanikach na próbę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no mam NLF ale chyba bez odkurzacza to sobie tapicerki i podłogi nie wyczyszcze ?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 średnio to widzę bez ekstrakcji próbowałam ostatnio wyczyścić dywanik roztworem NLF bez odkurzacza, po czym sięgnęłam jednak po niego i wtedy dopiero syfu nawychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ewentualnie szczotka, rozrobiony NLF, na taka stacje, wyszczotkowac tapicerke i odciągnac tamtym odkurzaczem hehe :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 i odciągnac tamtym odkurzaczem heheprawdę mówiąc nigdy się nie przyglądałam takim odkurzaczom nie wiem na jakiej zasadzie działa ten o którym mówisz i czy się nada tam leci woda z jakąś chemią? ja jak piorę moim, to i tak najpierw rozrabiam NLF w opryskiwaczu, równomiernie spryskuję powierzchnię do prania, biorę szczoteczkę, macham, później piorę odkurzaczem z roztworem NLF i na koniec płuczę, tzn. do odkurzacza wlewam samą wodę i wyciągam resztę syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi