mariost Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam. Mam na imię Mariusz. Jestem z Rabki Zdrój. Moja pasja to ogólnie motoryzacja a teraz rodzi się nowa czyli dbanie o autko. Pozdrawiam. PIELĘGNATOR - Mariusz lat 31 - żonaty - dwa syny. OBIEKT PIELĘGNACJI - Ford Focus ST170 młodszy dużo ode mnie i bardziej zadbany, w kolorze RACING BLUE (tzw.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Czesc Mariusz autko pikne :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Hejka ;) A czemu takie małe fotki? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Hejka ;) A czemu takie małe fotki? :D ...poprawiono... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Cześć Mariusz, witamy w rodzinie :ymhug: Świetne wozidełko, jak się tym jeździ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Cześć Mariusz, witamy w rodzinie :ymhug: Świetne wozidełko, jak się tym jeździ? :) ...dzięki miło to słyszeć :D ...autko "wdzięczne" bardzo...przyjemny, mały rodzinny hatchback dla "szybkiego" tatusia ;)...eksploatacyjnie wcale nie taki drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witaj imienniku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Witamy, witamy, autko zacne :u ST w Fordach to fajna półka :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi