SNB SWEDEN Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Jako emeryt czasem tez musze cos zapolerowac co by gnaty sie calkiem nie zastaly, autko znajomego nalogowy palacz i zero pojecie o dbaniu o lakier itp, auto do sprzedazy poniewaz koles zakupil nowy brum brumm Uzyte srodki no wiadomo, Whell&Tyres Cleaner, Crystal Wash,Insekt Remover,Tar Remover wlasnej mieszaniny, wnetrze APC,maszyna ozonujaca,Vinyl Dressing na plastiki wewnatrz i opony.Pasty wstepnie S17+ na pomaranczowym padzie,ale nie wiem czemu strasznie sie rolowala malpa jedna wiec zamienilem na D5 i szlo lepiej aczkolwiek dluzje schodzilo sie z korekta i usunieciem rys,do finishu ACP 15o z maszyna cyclo i zoltymi padami, jako cleaner LP DoDo LSP to wosk CHG XXX Tar Remover bardzo duzy problem jaki mialem to auto bylo jak tarka, pelne nalotu jak pyl z klockow hamulcowych bylo tak gleboko w lakierze ze nawet glinka sobie ciezko radzila Po umyciu wylazlo wszystko Z rysami szlo calkiem dobrze Prawe tylnie drzwi Serduszko I kotek :u GhCv6IIYJ5U qfjPj3YHhQI Jako emeryt przyjmuje gorzekie slowa krytyki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ...nie mam pytań ! :D ...długa droga jeszcze przedemną... :-s ...efekt jak w reszcie prac..."zarombisty"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 No dziadziu, myślałem, że rączki już nie te, ale nadal potrafisz co nieco wymasować.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Patrze na te wymasowane borda, soczyste czerwienie... coraz bardziej mi się podobają. Seba, robota jak zwykle :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Wiesz Seba dlaczego cię tak molestował o ten projekt bo czeka mnie taki sam wóz , w kolorze granatowym ;) Emerytowi chyba nie dorównam hehe , piękna praca i ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 o mada faka, pięknie się błyscy :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Jakby każdy emeryt robił takie cuda... świat byłby piękniejszy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Jakby każdy emeryt robił takie cuda... świat byłby piękniejszy PozdroNapewno robia tylko nie umieja PC obslugiwac i nie wiedza jak nam podeslac zdjecia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Sebbulba, Piękne auto. Piękna praca. Efekt... Powalający. Proponuje filmik wysłac do dealerów Jaga w Polszy z dopiskiem, że tak wyglądające auta z salonów powinny wyjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Sebbulba, Piękne auto. Piękna praca. Efekt... Powalający. Proponuje filmik wysłac do dealerów Jaga w Polszy z dopiskiem, że tak wyglądające auta z salonów powinny wyjeżdżać. Chyba najsympatyczniejszy koment jai kiedykowliek dostalem ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Niesamowity efekt, pięknie wygląda ten kocurek :D Kolor zwala z nóg, myślę że klienta nei będzie długo szukać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi