SNB SWEDEN Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Dzis dotarla do mnie paczka z PL a w niej min pady MS nie mialem mozliwosci ani czasu zeby je przetestowac ale ogladajac same pady mozna powiedziec iz wygladaja bardzo obiecujaco szczegolnie bialy i zolty waflowy.W pon bedzie mozliwosc przetestowania na czarnym lakierze zobaczymy jak sobie daja rade i odprowadzaja cieplo itp, postaram sie zrobic w miare konkretny test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mariusz, jeżeli pracujesz na DA, to wogóle nie zagrzejesz nimi lakieru. Ja je lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A gdzie można je kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 u "Pana Czysciocha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 u "Pana Czysciocha" http://www.mrcleaner.pl http://www.snbkosmetyki.com.pl w obu sklepach sa po wtorku ma byc nowa dostawa Dzis wreszcie testowalem pady Zolty sredni waflowy z maszyna standardowa Flex hmmm na wieksze rysy nie bardzo sobie dawal s rade oczywiscie w polaczeniu z S10, prowadza sie dobrze rzep trzyma oki duzy plus ze tasma z rzepem jest twarda co dodaje sztywnosci calemu padowi pozniej zamienilem na pomaranczowy ten poradzil sobie doskonale bez klopotow wyciagnal glebsze rysy na koniec bialy ten nadawal sie do zniszczonych elemntow np kolo klamek itp czarny wykonczeniowy waflow + maszyna DA i S40 super ladnie lekko wyciagnela polysk. Ogolnie uwazam ze pady MS warte zainwestowania niski koszt w porownaniu z innymi padami, zobaczymy ile pran wytrzymaja,wazne ze po meczeniach nie stracily duzo na wartosci tzn ich struktura wyglada nadal dobrze czyszczone jedynie powietrzem podczas pracy i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Moje prane po każdej pracy, czyli już tak z 7 razy każdy i co? I dalej żyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Moje prane po każdej pracy, czyli już tak z 7 razy każdy i co? I dalej żyją. Wiec to swiadczy ze klej do rzepow solidny jest i trzyma mocno, mi sie wydaje ze tasma z rzepem jest dosc gruba lub ilosc kleju jest mega duza,ale to jedynie na plus Tu jeszcze zdjecie zotego pada Ms zrobione 4 auta pad bez prania jedynie czyszczony powietrzem wyglada dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi