Tony Soprano Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam, Zostałem ostatnio poproszony, o odświerzenie białego, angielskiego kotka. Dzikiego, niebezpiecznego kotka. No to się zabrałem do roboty. Na początek poszedł detailer Stjerny z jakąś mikrofibrą. Potem poszedł na zółtym niemegsowym ufo Schol S40. Cała powierzchnia ręcznie delikatnie. Na niektóre elementy, a konkretnie te pod kierunkowskazami zostały potraktowane Insta Finish Premium Polish. To wszystko zostało pokryte CarLack68 Nano. Włącznie z przepolerowaniem tym produktem szyby . A na wybrane elementy poszło Lusso Oro. Muszę stwierdzić, iż szkło wyszło bardzo, bardzo zadowalające. Ogólna prezencja również zadowalająca. Popracować tylko muszę nad tworzywami. Ale to najpierw trzeba zakupić coś do tworzyw spod znaku dywizjonu 303. A oto fotki. W każdym razie brat bardzo zadowolony z wyglądu kotka przed sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tony pięknie ale ty masz tam tych pojazdów :u Nie liczy się bo nie ma 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tomasz, ciężko by było zrobić 50/50, gdyż motór (motocykl) ma najechane około 2000 km. Całą zimę stał u mnie w garażu, niestety brat z pośpiechu jak go wcisnął w róg garażu, to wyciągając kluczyk ustawił stacyjkę w pozycję "blokada kierownicy"... Ale myślę, że przed sezonem takie odświerzenie wystarczy. Myślę również, iż CarLack68 wykaże się trwałością. A pojazdów mam... Kiedyś to liczyłem. Będą systematycznie pokazywanie w tym dziale w każdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ędą systematycznie pokazywanie w tym dziale w każdym razie. wreszcie się dowiemy czym jeździ Wyrska mafia :f :u triumph jak ta lala :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To policyjny sprzęt. Kolor nawet ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 i policja dla mafii robi- niezmiennie od wieków :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi