SNB SWEDEN Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Szanowni użytkownicy! W związku z zamiarem rozwoju Detailing Clubu, chęcią przyciągnięcia nowych użytkowników i dążeniem do przekazywania pasji detailingowej, w miłej atmosferze za pośrednictwem naszego forum, postanowiliśmy rozpropagować forum za pomocą reklamy i pozycjonowania strony w Google. Utrzymywanie serwera jest w całości pokrywane ze środków własnych Administracji forum. Powyższa reklama zwiększy dotychczasowe potrzeby finansowe. Postanowiliśmy więc wprowadzić system cegiełek jako Wasze wsparcie. Funkcję naszego skarbnika postanowiliśmy przekazać Monice. Poniżej podajemy dane potrzebne do przesyłania cegiełek: (...) UWAGA! Proszę koniecznie podać nick z forum! W zamian za cegiełkę użytkownik otrzymuje wyróżnienie w postaci: - Przynależność do grupy Donator, wyróżnionej na forum odmiennym kolorem - Rangę Donator - Dostaje 1 punkt pomógł za wsparcie - wymogiem jest wpisanie się na listę w tym temacie Uwagi: Koszt jednej cegiełki to 15zł. Okres bycia Donatorem wynosi 3 miesięcy za 1 cegiełkę. W imieniu całej Administracji forum, z góry wszystkim dziękuję za każde wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Z przyjemnością wspomogę to forum - jesteście nieocenioną pomocą w moim nowym hobby. Przelew wysłany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ja również z przyjemnością wspomogę to forum - uważam że inwestowanie w rozwój tego forum jest jak najbardziej na miejscu ponieważ faktycznie jesteście nieocenioną pomocą dla właścicieli samochodów którzy kochają pieścić swoje cacka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Serdecznie Dziekujemy za wplaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Saddam, Twoja wpłata dotarła. Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Również wspomogłem forum. Uważam, iż tyle czasu tutaj spędzamy, poświecamy forum, sobie, że należy się wspierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dzięki Przemku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Uważam, iż tyle czasu tutaj spędzamy, poświecamy forum, sobie, że należy się wspierać.Zgadzam się z Przemkiem. Przelew również zrobiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 IMO to forum zasługuje na wspacie. Po prostu :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Szynka, Xeper, wpłaty dotarły, dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Monia, Wysłałem "donata" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Monia, Wysłałem "donata" :mrgreen: Dotarł :f edit: a kolor można zmienić bo pomarańczowy takiiii :?jak kolor teraz Panowie? lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Jakbym mógł się nie przyłączyć, szkoda tylko że kolor donatora jakiś taki mdły :lol: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Wmurowałem cegiełkę również :u Warto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jakbym mógł się nie przyłączyćPotwierdzam, cegiełka dotarła. Dziękujemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Toż to sama przyjemność, nie za ma co :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wmurowałem cegiełkę również :u Warto !Cegiełka dotarła, dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To i ja się dorzucam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To i ja się dorzucam :)Dzięki ;) jest już na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 :u \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 :u \:D/zgadza się ;) cegiełka doszła, dziękujemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kochani i co z tym google? Nie wiem dlaczego, ale po wpisaniu frazy "forum detailing" w ogle nie ma naszego forum. Do 10tej strony wynikow sprawdzilem, dalej juz nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kochani i co z tym google? Nie wiem dlaczego, ale po wpisaniu frazy "forum detailing" w ogle nie ma naszego forum. Do 10tej strony wynikow sprawdzilem, dalej juz nie...A mowielm Monia kase przetanczyla na wakacjach =)) Ups zart :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie żartujmy tak. Kasa to sprawa drażliwa. Jest i jeśli nie zajmie się tym Michał to poproszę jakiegoś Kolegę o pomoc. Gratyfikacja - jak to u nas: jakiś produkt. ;) Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja tam mysle ze jak sie nie da reklamy zrobic za te kase to moze koszulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi