marctwain Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dobra zajrzy Monia to ją zahaczę o temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dobra zajrzy Monia to ją zahaczę o temat.Oki poszczekamy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kochani i co z tym google? Nie wiem dlaczego, ale po wpisaniu frazy "forum detailing" w ogle nie ma naszego forum. Do 10tej strony wynikow sprawdzilem, dalej juz nie...A mowielm Monia kase przetanczyla na wakacjach =)) Ups zart :oops: Seba, obiecałam, że za tą kasę bez Ciebie pić nie będę, także nic się jeszcze nie uszczupliło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No i ode mnie jedna cegła poleciała w stronę Klubu :u ...będę Donatorem :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dziękuję pięknie. Teraz tylko czekać na info od naszej Administracji co w temacie się dzieje :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Kochani, kwotę w całości, jeśli pozwolicie i zgodzicie się, przeznaczymy na gogle i pozycjonowanie strony. Czym ma się zająć (po akceptacji z Waszej strony) pewien człowiek. :?: ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jak najbardziej niech działa :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 "Green light" jeżeli chodzi o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Śmiało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A jak wygląda sprawa donacji przez firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Alo. ja tez moge zrobic donacje ale potrzebuje kod Swift/BIC. Przelew bede robil z zagranicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Koledzy sympatyczni, dziękujemy bardzo za chęci. Co do donacji firm to muszę zaprosić pozostałych właścicieli do wypowiedzi. Co uczynię dziś. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Pod koniec zeszłego roku oficjalnie zrezygnowałam z funkcji skarbnika i pora ogłosić to na forum. Przed świętami przelałam zebraną kasę na konto jednego z Administratorów. Teraz wykasowałam numer swojego konta bankowego z tego tematu, bo nie jest już potrzebny. Co do funkcjonowania "Donacji" na forum - niech się wypowie Administracja. Ja swoje zdanie już wypowiedziałam - cegiełki są zbędne i pora zamknąć ten temat. Jak już wcześniej pisałam, za zebraną kasę przygotowywana jest niespodzianka, ale mam nadzieję, że o tym w najbliższym czasie opowie Administracja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 To czekamy na te niespodzianke :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No dobra, niespodzianka niespodzianką, ale co z pozycjonowaniem strony w google? To własnie z google jest najwiekszy problem - przy obecnych ustawieniach nie potrafi prawidlowo indexowac zawartosci forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 23 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 hey hey ho ho :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 23 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Panie oraz Panowie juz nie dlugo nie lada rewolucja na DC oczywiście na duzy plus :) rozwijami się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 No to czekamy... 2DwiRRHwlbo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 kubek z chęcią przygarnę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Kubek bardzo ładny, z tak zwanym smakiem :) ...ciekawe jak rano kawka z takiego smakuje :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ja dostałem cukierkowy kubek, podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 komu teraz mozna przelewac siano jak monika zrezygnowała?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 komu teraz mozna przelewac siano jak monika zrezygnowała?? :D Przyłączam się :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 4 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wycofaliśmy się już z donacji urzytkowników prywatnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi