Gość Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Prosił bym o napisanie czy dany link otwiera się wam w nowym oknie: http://www.wp.pl <- ze znacznikiem url w bbcode Dziękuję z góry i pozdrawiam! a to: http://www.wp.pl <- bez znacznika url w bbcode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Prosił bym o napisanie czy dany link otwiera się wam w nowym oknie: http://www.wp.pl Dziękuję z góry i pozdrawiam! Tak teraz sie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 tak! :u a można zrobić jak wróci nasz stary banner że można w niego kliknąć i wraca się na główną stronę? przed zmianami tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 mnie sie otwiera w obecnym oknie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Czy reszta z łaski swojej może się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 U mnie w nowym się otwiera ten pierwszy link, a drugi w obecnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 też w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 U mnie w nowym się otwiera ten pierwszy link, a drugi w obecnym.U mnie tak samo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 U mnie w nowym się otwiera ten pierwszy link, a drugi w obecnym.U mnie tak samo jest.tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 U mnie w nowym się otwiera ten pierwszy link, a drugi w obecnym.U mnie tak samo jest.tak samo i u mnie tak samo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dziękuje wszystkim. Aby link otwierał się w nowym oknie, każda osoba wstawiająca adres url musi umieścić go w tzw. targetach o nazwie URL widocznej nad oknem w którym piszecie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 No ale chwila mnie jeden i drugi link otwiera sie w tym samym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ale o co chodzi?! :ar! JJ od kiedy kupił sobie Hitachi stał się strasznie ważny =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ale o co chodzi?!Mało kto używa . Pojawiające się w postach adresy stron www nie otwierają się w nowych oknach, co nie ułatwia czytania, a raczej wkur..., tzn. denerwuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Pojawiające się w postach adresy stron www nie otwierają się w nowych oknach, co nie ułatwia czytania, a raczej wkur..., tzn. denerwujeWiem;-) A nie można tego odgórnie ustawić, aby wszelkie linki, adresy itp. otwierały się w nowym oknie? Z drugiej strony ja używam nakładki Avant Browser i z niczym nie mam problemu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A nie można tego odgórnie ustawićByło to już wałkowane z informatykiem i nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 to chyba ktoś cygani- jestem na takim samym forum jak to- i tam automatem się to robi-tzn. klikając w linka otwiera w osobnym oknie bez dodawania urla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Rozmowa przeniesiona z "poradnika" do odpowiedniego tematu. Ja się na ogarnianiu tego tematu w bbcode nie znam. Było powiedziane, że rozwiązaniem tego jest używanie i póki co to jest recepta na otwieranie linków w nowym oknie. Poza wszystkim, również wolałabym, żeby nie trzeba było pamiętać o jak na innych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ja w pełni rozumiem- znaznaczam tylko że w bambuko ktoś coś ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Metal, ważny, nie ważny, nie o to chodzi. Była prośba o wstawianie linków w znaczniki bo pojawiały się pretensje, że nie otwiera się w nowym oknie. Nie chcę wałkować kolejny raz tematu informatyka, na tej skórce, na phpBB3 jest to taka rzeźba, że koszty sprawiają, że jest to bezsensowna inwestycja. Więc pokój panowie, to tylko jedno kliknięcie a oszczędza czas i nerwy. Nawet pojęcia nie macie ile postów z Moniką poprawiamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 nasza szara eminencja JJ. :u \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi