SNB SWEDEN Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jakos nam sie cieple dni rozszalaly to i caby zaczely sie zlatywac :D nr Alfa,nr Volvo i teraz moim zdaniem jeden z najladniejszych 207 CC :) Stan wyjsciowy auta bym okreslil na dobry z +, mila kobitka smiga na pole golfowe, troch swirli rys od myci itp gPd3X1Dj9cg Nawet felgi jakies takie czyste :lol: Najpierw usuwanie mucholi do czego posluzyl Insekt Remover Do mycia felg WhellCleaner Dokladne mycie atrapy itp szampon Crystal Wash Po dokladnym umyciu i osuszeniu pare mankamentow wyszlo \:D/ Do korekty lakieru posluzyl moj nowy Flex PE 14-2 i pomaranczowy pad z Deoxem 2 jedynie w kilku miejscach S17+. Na zdjeciu widac jak tylni blotnik zaczyna odzywac w porownaniu z drzwiami Przedni blotnik 50/50 To juz prawe drzwi Slupek lyNMYNjje3A Lampeczka Srodek to wlasciwie nie bylo co robic nuda zawialo i tyle :( Do czyszczeni uzylem naszego APC, a na koniec Blue Tyres Scholla Pozniej byla tylko rozkosz i masowanie MZDOIytFzpU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Brawo Wujek ! :D Co to za jakieś wisiory na pędzelku ? :) wykańczałeś czymś po D2 ? Co to masz za aplikator do wosku ? Chyba mi się wszystkie filmiki nie załadowały bo brakuje mi filmiku z pracy nowym Flexem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Brawo Wujek ! :D Co to za jakieś wisiory na pędzelku ? :) wykańczałeś czymś po D2 ? Co to masz za aplikator do wosku ? Chyba mi się wszystkie filmiki nie załadowały bo brakuje mi filmiku z pracy nowym Flexem :mrgreen: Po D2 poszedl D3 na miekkim padzie i drugie mycie, pozniej cyclo z 150 ACP, pad k....a nie pamietam skad dostalem :( , ten ostatni film wywalili z Yubka ze wzgledu na naruszanie regulaminu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Dziękuje za informacje Seba :mrgreen: a ten pad to podobny do scholl'a a te sznurki to po co ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Dziękuje za informacje Seba :mrgreen: a ten pad to podobny do scholl'a a te sznurki to po co ? :P A no mozliwe ze to Szmoloskie tylu mam sponsorow ze nie pamietam co daj jak place to wiem , a sznurki bo Ja ci wiem po co moze takie modne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Łanie Łanie Panie Sebastianie z efektu widać że, nie taki stary jesteś :mrgreen: łapki precyzyjne jak za młodu :P fotka z dupką 3 od dołu jest kozacka :D brawo Panie a jak Flexik się spisał ??jakieś refleksje z pracy nowym sprzętem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 No ładnie :ymdaydream: Nie mam zastrzeżeń :-B ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Panie a jak Flexik się spisał ??jakieś refleksje z pracy nowym sprzętem ??Flex dziala jak pisalem wczesniej super sprawa ze maszyna nie grzeje sie tak mocno jak jej starszy brat, ale ten uchwyt no jednak jest moim zdaniem do D,wole uchwyt starszej wersji :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Seba no sory za powielanie później znalazłem twój opis flexa, ale generalnie myślę że, to jednak może być kwestia przyzwyczajenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Seba, może Pani zabierze Cię na partyjkę golfa ;) Za taką robotę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Emerytura Ci służy :u :lol: Dobra robota Seba, jak zawsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Seba, może Pani zabierze Cię na partyjkę golfa ;) Za taką robotę :uAkurat ten dzial forum jest otwarty wiec nie bede Ci pisal odp o golfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi