DaV Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 POORBOY'S WORLD TRIM RESTORER. Używał ktoś?, może macie jakies foty przed i po. Wszelkie opinie mile widziane :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Tak, uzywalem. Fot nie mam. Wole Megsa Natural Shine - wydaje mi sie, ze polysk mniejszy i bardziej satynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A jak z trwałością, dobrze "poczernia" plastiki?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playman Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Według mnie bardzo dobry środek, daje ładny, delikatnie błyszczący efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja mam, i używałem w zeszłym roku. Widzę, żę FK BTR jest trwalszy, mają taką samą konsystencję, wypracowują się podobnie, ale PB jest bardziej świecący. Jak kto lubi, ale do aplikacji polecam gąbkowy apl. Bawełna i mf się "zapychają" tym majonezem. :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A przypadkiem trim restorer nie jest rozprowadzany poprzez atomizer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Mam i używam od czasu do czasu na zmianę z SAS / PBNL. Rozprowadzam gąbką kuchenną pokrojoną na mniejsze kawałki wzdłuż. Na plastikach ostatnio jak robiłem Passka to gąbką po przetarciu robiła się czarna (umyte wcześniej oczywiście NAPC). U mnie takiego zjawiska nie zauważyłem. Czy się bardziej świeci od SAS/NL ?- ciężko mi powiedzieć bo przeważnie od razu przecieram mf po zrobieniu. Ale po takim przetarciu plastiki są odświeżone i jak dla mnie naturalne. NL też fajnie wygląda na plastikach. Kup próbkę i zobaczysz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi