marctwain Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 W końcu się doczekał wejścia na scenę. Cena około 34zł za butelkę 473ml. Zapach delikatny, mało chemiczny. Pieni się słabo. Sama butelka ma extra atomizer. Extra też nazwa i marka, i na tym koniec extra. Psikany na zimną felgę i oponę: Płynie tylko brud wierzchni, kurz. Reszta siedzi. Myjka (tylko) trzeba długo "dawać" żeby wyglądało podobnie jak po NAAC czy Bilberry. Słabo rozpuszcza. Opony też czyści gorzej. Ogólnie: nie polecam, szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ciekawe jak preparat do mycia szyb tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Podobno całkiem. Ten jakościowo jest średniak. Piszę o umyciu sama myjką, bez szczotki. Znam dużo lepsze i tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Niestety z tej serii produktów jedynie szampon jest jako taki - ładnie pachnie landrynkami, tymi starymi, białymi. Moim zdaniem bez rewelacji zarówno cleaner do felg i opon, tak samo dressing, wosk też nie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Hmm.. A Dalton tak tą całą serię polecał.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dziękujemy Mariusz za test :u Kiedyś miałem to kupować ale jakoś się nie skusiłem. I dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Hmm.. A Dalton tak tą całą serię polecał.. :? Dobrze mu zapłacili to i polecał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dobrze mu zapłacili to i polecał albo u nas inne lobby panuje B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Mam szampon od 3M z tej serii i też raz go użyłem i leży ;) nie podszedł mi Jacek ma rację każdy produkt ma swoje 5 minut na forach DW,teraz na DW wszyscy kładą PERL na plastiki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Panowie zostawmy DW w spokoju, kończmy OT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Dressing wg mnie jest przekozak ;) ładny naturalny wygląd zostawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi