marctwain Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Dziwna sprawa. dzisiaj myłem volvo i widzę, że prawie zero sheetingu. :shock: I na dodo rfr, carbonie i migliore. Trzyma, ale słabiej tylko sealant duraglossa. Na mondku-naviwax też osłabiony, prima osłabiona. Nagle.I jak myślę-jedyna przyczyna dwa dni deszczu jakiegoś kwaśnego. Cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 16 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Pod blokiem gdzie parkuje auto służbowy mam wyznaczone miejsce i żaden wosk nie wytrzymał dłużej niż 1 dzień w szczególności jak spadnie deszcz woda na aucie po deszczu jest lekko żółtawa , ani colli ani FK Hi temp sealant ani inne wymyślne sealanty już nie mówiąc o woskach nie wytrzymały nic na tym aucie . Wystarczy jedendzień znów w słoneczne i suche dni kapie z tego drzewa gęsty sok który w 70% pokrywa karoserie , już myśle jak potajemnie w nocy wiciąć to drzewo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Dam Ci rozpuchol, to codziennie wstrzykuj w drzewo aż do opadniecia drzewa... :ugeek: P.S. Cysterna juz podjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Drzewko można podlewać kwasem siarkowym, też ładnie usycha. :twisted: A co do spłynięcia wosków to ciekawe jaki wpływ mają na woski opady z resztkami pyłów wulkanicznych, które pewnie w atmosferze jeszcze latają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Też myślałem o tym wulkanie. Na DW strasznie narzekają "na niego" :lol: Ale do nich ma bliżej. A z tym końcem to już 2 raz. Pierwsze colli było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mariusz przynaj sie, ze to tylko wymowka zeby nowe woski polozyc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Może trochę..... :lol: Spryciarz. Ale wody nie odpychają wcale prawie. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Cos musialo siedziec w deszczu, innej mozliwosci nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ja wiem co. Mariusz nieopatrznie, całkiem nieświadomie zaparkował pod rozlewnią IPA i że niby deszcz padał, a to tylko IPA skroplone w powietrzu. Mariusz, a ponoć nie używałeś nigdy Colli i nie będziesz używał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Przenigdy. :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi