marctwain Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Znów chciałem odsmołować pędzelkiem, bo to najszybciej. I znowu rysy jak cholera. Przy okazji zrobiłem, na szybko, rysy głębokie. Niektóre do podkładu zostały (interpack i wjazd do garażu z otwartą klapą :oops: ): Po umyciu. Nasrał jak podnosiłem do zdjęcia: Smoła (rozpuszczona TG) spryskana APC - płynie: Tego użyłem: Po wytarciu umytej, osmołowanej klapy: Po miśku, trochę poprawiłem zdarcie obitych rantów, misiek ma moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 23 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Kiedyś w bardzo niskim garażu ruszyłem z otwartą klapą i to samo :D ładnie daje rade ten nasz Dasik szósty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jak dla mnie jest moc :D Mariusz, tak BTW to czemu tak katujesz Mundka wełniakiem? :lol: Co wchodzę na forum to Mariusz szaleję wełniakiem na nowych panelach :D Das ma mocy na tyle, żeby zrobić pełną korektę na fordowskim lakierze? Pytam bo przymierzam się do Das'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Spokojnie zrobisz. I mniejsze prawdopodobieństwo holo. Zajmie to pewnie więcej czasu niż rotacją. A wełniak... działa najszybciej. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Podoba mi się Mundek, ładne lustro wyszło na klapie! Wykańczałeś czymś po S10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Idź Ty lepiej na ten kurs prawa jazdy.. :lol: Będziesz robił zaprawki pozostałych rys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Miałem już pomysł, żeby kupić lakier do paznokci zielony i spolerować. :lol: Nie chce mi się mazać - dobierać 100gr bazy i klaru. A prawo jazdy... do listopada mam przedłużony termin ponownego egzaminu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi