marctwain Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Przy okazji poprawiania klapy, trąciłem tylne lampy, nigdy nie polerowane. Użycie miśka, bez pasty, das6.obroty na 6. To szybki sposób. Poprawę widać bardzo szybko. Nie miałem jak zrobić porządnego zdjęcia 50/50, więc do oceny tylko to co jest i wiara na słowo. :) Tyle. :ymcowboy: Przed: Tutaj dioda górna odbita na spolerowanym, dwie niżej na nie ruszanym: Tutaj trochę widać, słońce zaszło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Wierzę na słowo i widać nawet na 4 i 5 zdjęciu odcięcie gdzie już zrobiona część. A misio bez pasty krzywdy nie zrobi plastikowym kloszom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Zrobi. Taką jak na zdjęciach. :lol: Próbuj Marcin, daję gwarancję. :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Hm, dość ciekawe, sam wełniak.. :-B Czekam kiedy umyjesz auto wełniakiem.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Właśnie muszę kupić wełniaków :lol: No co ja zrobię jak to tak ładnie idzie... 8-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Normalnie wełniakowy Gość z Ciebie, moży Ty jakimś warszawskim bacą jesteś :mrgreen: Notatka administratora a jak :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi