Tomasz Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Przedstawiam wam projekt czołg :( Lakier katowany na myjniach , holsów co nie miara :p lubie takie lakiery :) 4 godz. przygotowania lakieru pod korektę . Środki; -aktywna piana TENZI truck -szampon DG 902 -DB t&G -gling Blit Hammer Felgi -DB Wheels Gel -IronX -APC PR Lakier -3M FC -Scholl s17 -scholl s40 -na deser PR Black Hole -IPA Auto całe lakierowane, lakier najprawdopodobniej DP 3800 szybki twardy :x , Hitaschi puściło aż dymka na dachu :D grubasy zostały tylko matowanie coś by dało :-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 I za to Cię lubię :u O volviaki trzeba dbać. Inne niekoniecznie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Hitaschi puściło aż dymka na dachu od docisku :DAkurat jak to czytałem to miałem kartkę papieru w ręku, a ona ma grubość ok 100mikronów - czyli prawie 3/4 całej grubości lakieru na aucie - reasumując, przestraszyłem się :o Mierzyłeś grubość lakieru ? Ogólnie wyszło bardzo ładnie - ale znów kolejny robi jedną rzecz na odwrót :P Nie pytaj, nie powiem - dowiesz się za niedługo :f Reasumując - Brawo Tomasz ! Jest dobrze :D A, jeszcze jedna rzecz - dlaczego tylko BH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Maniek; w poniedziałek s60 kumbi :lol: Marcin : Zacieki pod listwami pokazały dużą ilość lakieru hitaschi zaczęło się dziwnie grzać :shock: już miałem fefra mówię fuck kaput :lol: poszedł dymek i teraz chodzi o wiele lepiej :u może się wygrzała :lol: , podsumowując zamawiam futro. Za tydzień auto wraca na pranie całego środka ;) wtedy zrobię pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Topowa robota :u Gdzie te zdjęcia w słońcu wujek? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Topowa robota :u Gdzie te zdjęcia w słońcu wujek? ;) Dzięki Słońca nie ma do teraz a auto już jest w Drodze do Kołobrzegu :f, o holsy się nie nie bój ;) MF mi zabrakło czystych po każdym przejeździe IPA i MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Przydało się Volviakowi odświeżenia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ładny projekt. Jedno ale, mam nadzieje że to zdjęcie z nałożoną pasta na pada to tylko taka chwilowa wariacja na potrzeby zdjęcia? Bo ani to dobrze rozłożone po padzie, ani odpowiednia ilość pasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 28 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 fajny projekt Tomku :) dobrze że się wkręcasz :) Volviak dostał nowe życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Co za okropne zielone nakrętki na wentyle. Autko wygląda pięknie. Volvo mają twarde lakiery ale ładnie się polerują. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Dobra Robota Tomku, byłem ciekawy jak wyjdzie po tych bojach o których mówiłeś, ale widzę że jest igła! Gratulacje, ważne że fury przyjeżdżają jedna za drugą, czekam na kolejny projekt!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekaero Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam ! Male pytanie jesli mozna - w mojej V50 mam taka sama tapicerke - volvo nazywa to Dalaro, nie jest na szczescie taka brudna jak w tej s40, ale troche odswiezenia by sie jej przydalo - jakiego srodka do niej uzyles ze dal tak dobry efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wojtek, zanim co, to zapraszam do dzieńdobry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekaero Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 a tak w rzeczy samej, zaraz sie tam pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wojtku używałem zestawu lederzentrum http://sklep.lederzentrum.pl/zestaw-do-czyszczenia-skorzanej-tapicerki-samochodowej-p-14.html wszystko opisane jest w dziale Wnętrze auta Zapraszam do uczestniczenia w życiu forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekaero Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Bardzo dziekuje. Choc skorzana tapicerka trudno to nazwac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi