biały Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 hmm... Pacjent - Opel Vectra C Granat metalic Stan lakieru - kiepski Użyte materiały : Pasta Scholl S17+ ( nie ma jeszcze w sprzedaży , w trakcie testów ) Maszyna Einhell 1100 Pad żółty SNB 125mm Pasta Deox 3 Maszyna dwugłowicowa Pady żółte SNB 10mm Cleaner Dodo Lime Prime Na koniec : Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant Plastiki Nielsen SAS Opony Nielsen Brilliance Szyby Nielsen Window Clean II Czas pracy 18h cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Dla porównania takie samo ujęcie : Przed korektą : po korekcie Scholl S17+ : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Daje radę scholl. Ładnie. :D Czym się różni od 17 zwykłej? (dla mnie jest ok.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Super efekt wokół tej klamki... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Efekt końcowy : maska ma miliony odprysków co psuje efekt :( ma iść do malowania : Fotki na podwórku : koniec fotorelacji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Czym się różni od 17 zwykłej? (dla mnie jest ok.) nie informują nas co zrobili z tą pastą ale dla mnie po paru próbach S17 i S17+ to S17+ robi z lakierem to co S17 tylko w krótszym czasie i przy mniejszym wkładzie pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Coz mozna powidziec ? Wyszlo super :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 No to ma zaletę jak dla mnie ta 17+. dzięki. Ekstra wyszło.Kolor super. :D Coś założone na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Coś założone na to? chodzi Ci co na koniec na lakierze :?: Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Super robota.! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Smakowicie wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No tak SNB GROUP wiadomo czytają te same gazety i wychodzi super efekt :!: :!: :!: Tomek naprawdę fajnie jak na kolejnego laika... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja bym jednak poprosil Tomaszke zeby wlozyl zdjecia "czarnej mamby" wiem ze to stary projekt ale bardzo ladny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 16 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Pięknie :) Efekt bardzo ładny :) powiedz Lime Prime aplikowałeś maszynowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 powiedz Lime Prime aplikowałeś maszynowo ? dwugłowicówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tomku ladne masz choinki na podwórku :P zajebiaszcze lustereczko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nałożyłem na Vectrę Poorboy’s Natty’s Blue i jestem bardzo zadowolony z efektu otrzymanego po tym wosku , lakier wygląda jak by był cały czas mokry :) kropelkowanie : fotka zrobiona 3 dni po nałożeniu , po ubrudzeniu auta i intensywnym deszczu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Kropelki prawie niczym nie ustępują "carbonowym" :D Osobiście też sobie chwalę Natty's Blue ;) Piękne foty Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Krople to moje ulubione zdjęcia. ;) Naklejki dojszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Naklejki dojszły? jeszcze nie :( ale nie będziemy sobie z tego powodu żył podcinać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Sliczne kropelki :P :P :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nałożyłem na Vectrę Poorboy’s Natty’s Blue i jestem bardzo zadowolony z efektu otrzymanego po tym wosku , lakier wygląda jak by był cały czas mokry :) Tomcio przetrzyj okulary !!!! jak ma nie wyglądać na mokry skoro tyle wody na nim jest, to musi być mokry :?: :?: :?: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi