k24 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jako że dopiero zaczynam prawdziwą przygode z detaillingiem postanowiłem zdecydowaną większość produktów zakupić w postaci testerów, co by nie wywalić pieniędzy w... coś co nie przypadnie mi do gustu. I takim o to sposobem udało mi się narazie zgromadzić: Garaż do prac 6mx5.5m Karcher 4.00 EcoSilent Kestrel SIM180 BP 125mm+180mm PB TR PB B&B PB B&S PB QD+ DJ LP DJ BV PRO DJ DW Meg GC Meg APC Glinka BH soft FK 1000p DG #901 ValetPro BlueGel AG Body Shampoo Conditioner AG SRP AG Interior Shampoo AG Vinyl & Rubber AG Engenia & Machine AG Instatn Tyre Dressing AG Bumper Care AG Fast Glass Sonax do chromu i aluminium Pędzelek ValetPro AutoBrite Super Snow Foam with Wax AutoBrite Hot/Cold Wax W poniedziałek kolekcja powinna się znaczączo powiększyć :D link do albumu: http://s1118.photobucket.com/albums/k611/k2421/Kolekcja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Od testerów najlepiej zaczynać :u Rośnie kolejny zbieracz.. :D BTW: Bardzo fajny garaż/wiata, planujesz montaż oświetlenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Tak, testery to najlepsze rozwiązanie na początek. Potem będzie upgrade do full version. Na koniec unlimited bulk. :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 z oświetlenia są 2 jarzeniówki i mam 2 halogeny 100w, później wleci HQI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 zmysłowe półeczki ,,, aj jaj jaj tak akurat usadzić do roga :lol: :u kolekcja fajna wszystkiego po trochu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Te półeczki to chwilowe rozwiązanie, niedługo będę kombinował z regałem zrobionym własnoręcznie na wymiar 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Coś tam doszło przez ostatnie tygodnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ładne coś tam... :u Pianownica fest widzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Pianownica PA, cudowna sprawa warta zanwestowania. Na zdjęciach nie ma zapachu CS Cherry, który jeździł już w aucie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Też u mnie jeździ. Daje radę z trwałością, nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak dla mnie jest za ostry, więc napewno nie kupie go po raz kolejny :thumbdown: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak to marctwain powiedział kiedyś, tak też się stało. Większość testerów powiększyła się do pełnego wymiaru :D Do tego doszło trochę nowości :f No i niestety, jak zacząłem wszystko układać doszedłem do wniosku że mam dużo za mało mikrofibr.. Trzeba to będzie zmienić, ale napewno nie teraz - brak kasy. Spakowane: Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ładnie się rozkręcasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ale strzał siuwaksów :shock: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Sie rozkręcasz chłopaku :u Ja już nawet na sklepy nie wchodzę, bo się opamiętać nie mogę później :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 I powiem Wam, że tyle mi wystarczy :u Jak się coś skończy to dopiero będę myślał o nowym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi