biały Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Pacjent - BMW e60 Pasta Deox 2 na lakier poszło SNB Safety Paint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Wiem ze tu nie ma zdjec 50/50 i przed i po ale ten samochod uwielbiam nie macalem ale znam wlasciciela osobiscie i robilem jego wczesniejsze auto pedant maxymalny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nice :P :shock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Orzesz ku.......wa... :shock: :shock: :shock: Tomek podeślij mi ta gazetę w której jest jak zrobić takie BMW :mrgreen: A tak na serio to naprawdę mogą oczy wypaść ..... super wyszło Tomcio ile czasu trwał cały zabieg razem z nakładaniem "SNB Safety Paint" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Orzesz ku.......wa... :shock: :shock: :shock: Tomek podeślij mi ta gazetę w której jest jak zrobić takie BMW :mrgreen: A tak na serio to naprawdę mogą oczy wypaść ..... super wyszło Tomcio ile czasu trwał cały zabieg razem z nakładaniem "SNB Safety Paint" Gazeta w której o tym przeczytasz to Przyjaciółka a co do czasu pracy nad ta e60 to około 16-18h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tomcio ten konkretny egzemplarz jest mega fajny taki chce mieć :twisted: a jeszcze jak jest Profi zrobiony jak na załączonym obrazku po prostu Bajka... echhhhh :twisted: naprawdę jest czym oczy nacieszyć zresztą widać po kibicach w odbiciu zderzaka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Łożesz, ale wypas!!!! :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mirek, ale wypas auto, czy wypas korekta? Bo Twój potworek też podobnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Krótko, mam nadzieję, że na temat: total kozak :D szacunek Tomek. A z czym się je Safety Paint? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mirek, ale wypas auto, czy wypas korekta?Przemek, miałem na myśli jedno i drugie :) Przed "wypas" powinienem dodać słowo "FULL" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mirek, nie wkładaj mi w usta......tego co powiedział Przemek :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mirek, nie wkładaj mi.... :o :lol: Ooooopsss!!!!! poprawiłem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 I ja, że niby to ja jestem ten erotyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 17 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 :lol: dobre e60 nie jest złe :) choć trochę te końcówki psują efekt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No co Ty gadasz nox, Schnitzer pełną rura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No co Ty gadasz nox, Schnitzer pełną rura.Problem w tym ze to auto to orginal jesli sie nie myle a Marcin jest drugim wlascicielem auto kupione w salonie w PL, po robocie Biaego auto zostalo calkwice zniszczone przez debili i poszedl lakier na cale auto procz dachu obecnie jest zmienione na styl M5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bardzo dobra robota. Autko cacy. Felgi do 18 czy 19"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Bardzo dobra robota. Autko cacy. Felgi do 18 czy 19"? felgi 19" zrobiłem korektę lakieru ale że czasu było mało to tylko fotki po usłudze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Przecudne auto i zaj...e zrobione. Extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Wyjątkowe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Widze ze Marcin wreszcie znalazl czas na masaze dla Bety jak widac po wandalach i lakierowaniu doszly blotniki M5 ale efekt K.... j.... m.... przepiekny ja juz dzis swoich prac nie wkladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Tomcio nawet nieźle ale jeszcze musisz dużo książek przeczytać :twisted: :twisted: :twisted: a tak na serio to aż mnie ciarki przeszły jak ja zobaczyłem :mrgreen: WIELKI RISPEKT DLA CIEBIE TOMKU ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 O zesz Qr...wa zaniemowilem :shock: :shock: :shock: cacy laleczka :P Tomku jestes DEBESCIAK !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Tomcio nawet nieźle ale jeszcze musisz dużo książek przeczytać :twisted: :twisted: :twisted: a tak na serio to aż mnie ciarki przeszły jak ja zobaczyłem :mrgreen: WIELKI RISPEKT DLA CIEBIE TOMKU ;) Przeca Tomek Ci napisal ze Przyjacółke czyta bo tam sa dobre rady jak zajebiscie zrobic E60 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 jakoś mi się udało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi