AndrzejZ Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 jakoś mi się udało ...jutro zaprenumeruje Przyjaciółke :lol: Tomku a tak od strony technicznej co tym razem nakladales na Mambe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 jakoś mi się udało ...jutro zaprenumeruje Przyjaciółke :lol: Tomku a tak od strony technicznej co tym razem nakladales na Mambe ?? szła scholla s17 na padzie snb , później dwugłowicówka na twardych padach z deoxem 3 i nałożyłem na próbę to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 jakoś mi się udało ...jutro zaprenumeruje Przyjaciółke :lol: Tomku a tak od strony technicznej co tym razem nakladales na Mambe ?? szła scholla s17 na padzie snb , później dwugłowicówka na twardych padach z deoxem 3 i nałożyłem na próbę to : Jak Ci sie widzi ten wosk ?? (poza zapachem :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Nie jest zły :) Fajnie się nakłada i fajnie glansuje :) Fotki "Mamby" na drugi dzień w pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Fajna robota, gratuluje. Ciekawe jak będzie porysowany od tych kwiatków :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Jak Ci sie widzi ten wosk ?? (poza zapachem :P )Potwierdzam to co napisał Tomek. Nakładałem go już ze 2-3 razy na moje auta (czarne). Banalna aplikacja i takież spolerowanie. Efekt bardzo fajny a i z trwałością jest całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ale fajniutka mamba. Tylko szkoda lakieru po tych ozdobach ;) Musiał przyciągać wzrok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi