Thomas Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Już tu kiedyś byłem :P ale przez dłuższy okres nie logowałem się i nagle konta nie ma :E Tak więc niektórzy pewnie mnie pamiętają jeszcze z kosmetykaaut ;) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 No pewnie. Cześć Tomek :) A teraz masz zamiar się logować? :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 A powitać serdecznie w naszych skromnych progach :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cześć ;) Zapraszamy do czynnego udziału na forum :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witamy raz jeszcze :-h Tym razem warto aktywnie uczestniczyć w życiu forum :u Jeśli mnie pamięć nie myli, woziłeś się dopieszczonym Punto, tak? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cześć Tomek!!! Pamiętam, uprawiasz detailing na poziomie 150%, albo mi więcej :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witamy raz jeszcze :-h Tym razem warto aktywnie uczestniczyć w życiu forum :u Jeśli mnie pamięć nie myli, woziłeś się dopieszczonym Punto, tak? ;) tak tak :) posiadam już nawet 2 punciaki :D ale ten drugi wymaga dopieszczenia :) niedawno nabyłem tak więc muszę go po swojemu doprowadzić do właściwego stanu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Czolem Tomku, Pamietam Twojego wspanialego, zielonego Puntka! Witaj w Rodzince :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witaj Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi