mecholl Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Czy ktoś się spotkał z tym wynalazkiem ? Powiecie coś o nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 http://www.chemicalguys.pl/product.php?id_product=135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Andrzej dzięki za link, chyba już dla mnie za późna pora i oczy niedomagają bo nie mogłem znaleźć nic na polskiej stronie. Tak więc, czy ten środek wart jest uwagi ? PS. Proszę o przeniesieniu do odpowiedniego działu bo chyba zbłądziłem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Dobrze jest. trafiłeś.Nie miałem. Opakowanie czaderskie. Myślę, że środek też jest ciekawy, CG w tym segmencie ma dobre (mi się podobają) środki. Do tego komplet - CG v7 hybrid detailer i jesteś w domu 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 kolor podobny do BlacK Hola- przypadek? i w sumie takie samo zastosowanie- przypadek ? :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 16 stron o CG Blacklight. Smacznego. :-B http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=200030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ja bym nie brał, za taką cene co oni chcą za niecałe pół litra można mieć prawie 1L black hole i jeszcze reszta będzie. Biorą ludzi na opakowanie, jeżeli nawet była by róznica to pewnie nie zauważalna, albo trzeba by było się przyglądac godzine, tak czy siak myśle, że to nie jest warte tej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Dzięki za opinie. Prawdopodobnie się skuszę na ten wynalazek + ten siuwaks co napomniał Mariusz < v7 hybrid detailer >. W razie czego porozlewam w małe buteleczki i zrobię kiermasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 black hole i black light to zupelnie inne produkty, jedynie kolor takisa, używałem już obydwu, black light jest bardziej oleisty i inny jest też sposób aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 A czy black light ma również właściwości czyszczączo-maskujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 kanar napisz jakieś małe porównanie black hole i black lights. Czym się różnią, ewentualnie który i dlaczego przypadł Ci bardziej do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Prawdopodobnie jutro pójdzie w ruch black light + V7. Czy przed black light polecieć jeszcze DJ LP ? Niby ten CH BL to 3w1 czyli działa jako cleaner. Co byście zrobili, proszę o podpowiedzi, sugestie Jeszcze jedno. Co dać między CH Bl i V7 ? < nie mogę się zdecydować > DoDo Blue velvet DoDO Purple haze Meguiars NXT 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 moim zdaniem nie ma sensu dj lp przed tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pół maski zrobiłem DJ LP drugie pół CG BL. W tym przypadku nie było sensu lecieć lime prime bo taki sam efekt uzyskałem po black light więc na resztę samochodu od razu poszło CH BL < zaoszczędziłem trochę czasu i siły > a na koniec poszedł DoDo blue velvet. We wtorek może opłuczę samochód i dodam V7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 możesz opisać różnice w aplikacji w stosunku do BH oraz czy właściwości jako wypełniacza są zauważalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 nie mam porównania do BH ponieważ go nie używałem. Co do właściwości wypełniających to zbytnio takowych nie zauważyłem. Może dlatego, że pracuję na parkingu pod blokiem i zawsze mnie czas goni, żeby zdążyć przed słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi