Tony Soprano Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam. Ostatnio się bawiłem przy Subaru Legacy, byłym aucie mojego taty, teraz właścicielem jest kuzyn ksiądz... Tak, fotel też jest pokazany. Auto ma 7 lat i 190 tyś. km. Myte niestety na szczotach... Na początek mała próba bo glince produktami : 1. SmartPolish + pomarańczowy pad Monstershine 2. Scholl S 40 + żółty pad Mostershine 3. Poorboys Black Hole + czarny pad Monstershine 4. Dodo Juice Purple Haze + żólty padzik ręczny Monstershine Próba chwilowa, na zdjęciach widać doskonale Swirle na drzwiach: A teraz właściwa zabawa i właściwe fotki. Sprzęt jak na fotkach: 1. APP 03 + Cutting Pad Meguiars 2. Poorboys SSR1 + pomarańczowy pad Monstershine 3. Scholl S 40 + żółty pad Monstershine 4. Insta FInish Wet Butter Wax + czarny pad Monstershine. Szampon do umycia w domu Dodo Juice Born To be Mild Szampon do umycia między korektą a Scholl S 40 - Dodo Juice Supernatural Swirle: Silnik: Fotel, glinka: 50/50: Po korekcie: Scholl S 40: Insta Finish Wet Butter Wax Garaż: Insta Finish Wet Butter Wax Dwór: Stuff: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ksieciu Przemyslawie ze sie tak wyraze jak na amatora mega pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No co Ty. Ja się dopiero uczę maszynę trzymać :D Ale dziękuję za słowa uznania. Oczywiście zostało tam dużo swirlsów, zabrakło około 10 godzin... Natomiast całe auto stało się o jakieś 3 lata młodsze... Tylko ten fotel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Przemek, chyba teraz są castingi do "Mam Talent" Zgłoś się!!!! :D Fajna robótka. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Gratuluję ! Masz Pan dryg w ręku ;) Same subaru? Salon z nimi macie, nic nie gadasz... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Bardzo dobra robota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mariusz, tak sie akurat złożyło, że po tacie ja kupiłem forestra. A propo forestra, to Colli 915 jeszcze kropelkuje :) Ciekawe jak za miesiąc będzie wyglądał Legacy od księdza... Dzięki za słowa pochwały. To ja sobie pójde może zrobie inne auto i wrzucę... Taki Dyrektorek z firmy chce mi dać BMW w granacie do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 18 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Hey , Pięknie ci to wyszło kolorek świetny podobny do pewnej Czeszki :D Że nie mogłem wtedy podjechać żałuje :D i posłuchać muzyki h6 :D Tak na poważnie pięne 50/50 Przemku rozwijasz się nam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi