Tomasz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam was moim mili, przedstawiam wam projekt po lakierniku Chemia: Mycie: DG 901 Aktywna- Tenzi truck T&G - nielsen APC- nielsen Glinka BH Soft IronX Pasty : 3M FC 3M żółty Claner ;Lusso Wosk; coli 476 Pady : 3M Czas: 4 dni walki jutro właściciel ma mi dostarczyć złodziejkę do szpilek oraz farbę na zaprawki. Wrzucę jutro foty w pełnym słońcu, rano mycie wnęk :) teraz wosk się wgryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Się Tomaszek rozbrykaleś :u Do ożenku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Się Tomaszek rozbrykaleś :u Do ożenku? tak :roll: :-s :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dobre Tomaszek dobre :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No Tomasz się nam niedługo zapoleruje tymi czarnuchami :P Powiedz mi koleszko, czy fotki 50/50 na masce to po samym FC+ czy po EF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No Tomasz się nam niedługo zapoleruje tymi czarnuchami :P Powiedz mi koleszko, czy fotki 50/50 na masce to po samym FC+ czy po EF ? po FC przetarte IPĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja już chyba chwaliłem, pochwalę jeszcze raz, git robota, Tomaszek zamienia dłonie na polerki :lol: To jednak właściciel pozwolił na publikację Ibi? Nowa linia średnio mi się podoba, może gleba i fela mu pomoże.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Się świeci jak psu...na wiosnę :-bd Pewnie cena z tysiaka poszła w górę i w ogłoszeniu zaraz będzie że samochód użytkowany jako 3 w rodzinie, mało jeżdżony przez starszego pana...i kilka tysi z przebiegu od razu w dół :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak zarysowania przy klameczkach wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak zarysowania przy klameczkach wyszły? s17 plus MF i na to claner :u pod klamkami , a obok fajnie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi