Sucre Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam Was chłopcy i dziewczęta. Wklejam zdjęcia samochodu nad którym miałem przyjemność posiedzieć kilka miłych chwil. Furka zanim do mnie zawitała wpadła w ręce jakiegoś "fachowca/magika" który ją bardzo skrzywdził i zostawił jakie dziwne smugi i refleksy ( jak to powiedział właściciel samochodu ) ;) do tego kolor nie był czarny tylko szary :shock: Czym prędzej wziąłem się do :ad: Lakieru mocno nie chciałem ciachać bo w wielu miejscach był wątpliwej jakości ;) Kroki jakie poczyniłem żeby wyglądała chociaż w miarę przyzwoicie to: 1.Mycie- Duragloss 901 2.Glinkowanie- Bilt Hamber 3.Korekta- Megs 105 i 205 4.Glaze- PB Black Hole 5.Zabezpieczenie- Colli 476 6.Felgi i opony- APC Nielsen i Bilberry. 7.Plastiki- AG Bump Care Właściciel chyba był zadowolony z nowej odsłony swojego wozidła. Tutaj możecie zobaczyć piękny kunszt owego magika.. :| Tutaj świeżo po wyjechaniu mojej groty, bez woskku i innych smarowideł Przegłubowi efekty chyba się podobały :mrgreen: Nawet odchodząc oglądała się za siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 bardzo ładna praca- a autko mniami :ymdaydream: :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nic dodac nic ujac efekt super :u :u , a Panu Magikowi nalezy zdjecia podeslac przed i po moze jakies info z naszego forum mu sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dobra robota Adam ! Powiedz jak się pracowało z lakierem ? Ciężko ? I czemu BH kładłeś pod wosk ? :P A to kolega nie wiedział że jak odda auto magikowi to będzie jeszcze raz musiał robić ? Te fotki 50/50 to są po samej 105 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dla mnie miazga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Popsułeś tylko. Pan fachowiec takie artystycznie dzieła zostawił na lakierze ( może to jakiś artysta malarz, który chciał się podpisać jak na płótnie =)) ) a Ty wszystko wysłałeś w kosmos. Nawet jednej małej smugi lub refleksu nie ma. Teraz to nic tylko się przeglądać w nim :-bd Nie jest to przypadkiem kolor Schwarz Uni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szynka zdjęcia 50/50 są po samej 105, czemu miałbym nie kłaść bh pod wosk?? Dla mnie czarna dziura robi mega robotę na czarnym lakierze :) Wróbel właśnie nie wiem jak ten kolor się dokładnie nazywa, ale nie sądzę żeby to był ten przeklęty czarny..."Fachowiec to powinien mieć zakaz do końca życia brania maszyny do ręki :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No i teraz wygląda jak Bozia przykazała :u Teraz po mieście nie szybciej niż 40km/h, łokieć na parapet i niech podziwiają ludzie ;) Zastanawia mnie jeszcze tylko jedno. Ta pierwsza "polerka" to była robiona w jakimś zakladzie czy w przysłowiowym garażu u pana Zdzisia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kolejny czarnuch wrócił do świata żywych :u Bardzo mi się podoba praca. KKK pewnie by się nie ucieszył, ale co tam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 17 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Fajne e90 :) a jeszcze fajniejsza praca wyprowadziłeś go na ludzi :D Super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 niece, oby więcej takich jeździło po naszych drogach - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A niech mnie, bardzo ładna praca, bardzo ładne 50/50, doskonały przykład jak polerka lakiernika mało blasku wyciąga z auta. A samo auto (model, kolor, fele, gleba).. ajj.. :ymdaydream: Jedno ale: OPONY NIEUMYTE! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Teraz to jest kozak, a magik jak to magik wymodził i swój procent zgarnął :D Takich jest więcej, oni wszyscy z Harry Potterem pogłębiali wiedzę w temacie =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak to nie umytę?? 8-) Proszę zobaczyć na ostat :) ich zdjęciach....opony umytę APC i nabłyszczone Endurancem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Bardzo ładna praca 8-) Podoba mi się :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Piękne auto i piękna robota :u , finezjyjny ten poprzedni magik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Adamie, a przed nałożeniem dressingu? ;) Ja wiem, że dressing przykryje, ale krócej posiedzi :) Chyba, że one już takie same z siebie.. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A przecież tu i fela i opona brudna czyli fotka przed myciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jędrzeju foto które zapodałeś jest jeszcze przed myciem kółek..marnotrawstwem było by nakładanie enduranca na nie doczyszczone koła:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jędrzeju foto które zapodałeś jest jeszcze przed myciem kółek..A ja wziąłem ją z podtytułu "Tutaj świeżo po wyjechaniu mojej groty, bez woskku i innych smarowideł" czyli już po polerowaniu jak mniemam. Czyli wypolerowałeś auto i zacząłeś myć koła? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nio przyznaje się bez bicia że odkładnie tak było... po wypolerowaniu myłem samochód i dopiero wtedy wziąłem się za koła, wiem że trochę od pupy strony ale tak zawszę robię..:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No bez przesady. Błoto z nich nie ociekało ;) Ja też ostatnio na zakurzonych wjechałam do garażu po myciu auta i złapałam za polerkę. Tym bardziej jak po korekcie jest plan na mycie końcowe, to chyba nic złego jak felgi i opony domyjemy na końcu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Spoko Adam :u Niepotrzebna jest tylko podwójna robota. Zakurzone a niedomyte to dwie różne rzeczy moim zdaniem. Mycie po polerce to raczej spłukanie kurzu/pyłu i usunięcie resztek past polerskich a nie chwytanie za ostrą chemię i szorowanie tego, co już raz, niedokładnie się myło :P Pokój, robota ekstra, czekam na więcej ^:)^ :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A to zaraz sprostuję że za pierwszym razem w ogóle ich nie ruszałem :) Peace :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No to co innego. Zmień kolejność w działaniu i będzie git :u :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi