SZyBA Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Narazie tylko ręczna robota takie małe odświeżenie auta ponieważ co tydzień jeździ na działkę na wsi gdzie żwir piasek szutr ogólnie więc brudne ukorzone bardzo. Najpierw mycie bezdotykowe pianą tenzi potem pianą neutral ph następnie mycie na 2 wiadra szampon R222, wyglinkowane auto BT, znów umyte wytarte do sucha, Cleaner PB PP, odżywka DC2 i wosk Coli 476. Szyby wyczyszczone AG CGP środek PB NL Wiem wiem auto potrzeba korekty lakieru ale nie ma jeszcze maszyny i tak bardzo czasu zrobić. Podziękowania przy pracy dla kolegi Maci10. Niby seicento a zeszło się z 6h. Wkońcu ktoś mógł porobić fotki ;) Krytyka mile widziana wiem wiem ja się dopiero uczę i jeszcze długa droga przede mną ale każdy chyba kiedyś zaczynał ;) To taki mały prezent zrobiony na dzień ojca :-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 hah, kolejna mega obszerna relacja, Wiadra z OBI ^:)^ pełen szacun :-) Autko wygląda czysto i świeżo :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Tak tarles tego sejaka ze az sie lakier zmarszczyl na klapce wlewu =)) Bardzo fajny efekt,ale powiedz co oznacza ostatnia speniona fota ?? Proba wytrzymalosciowa wosku na aktywna piane ?? /:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Super praca Patryk relacja jak z TVN24 :u autko odżyło super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Tyle zdjęć dawno nie było :D Dobrze teraz wygląda sześćsetka, brawo Patryk :u A używasz jakiegoś tar removera ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ostatnia fota miała być 1wszą tak jakoś się wkleiło hehehe :D :D Już poprawione:) tutaj filmik 476 i maska :D Jb5fIOzOIiQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ale zdjęć 8-} #:-s :-o x_x No panie kolego, robota zacna, Sei po odświeżeniu wygląda super :u bardzo podobają mi się umyte nadkola, to bez zdejmowania kół? ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Tak jakoś tak od kąd pamiętam zawsze myłem nadkola nawet szamponem autolandu czy coś zawsze nadkola mnie interesowały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi