michal788 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 nadejszła wiekopomna chwiła abym ujawnił moje moje amatorskie narządy i przyrządy zbrodni polerskiej niedawno zakupiłem: Polerka EINHELL BT-PO1100E używana do tego troszkę środków pomocniczych: - Auto Glym SRP - Auto Glym Vinyl & Ruber - Monster Shine Aplikator gąbkowy do wosków - Nielsen Briliance - Nielsen Gold PLUS - Nielsen aluminium cleaner - Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant - Monster Shine Aplikator piankowy niebieski - rękawica - APC nielsen - szampon nielsena - cyclone Najświeższe zamówienie które idzie do mnie od MX NOWICKI - pady polerskie M14 Bolla 80mm (czarna i biała) - pady polerskie M14 URBAN 150mm (2 czarne 1 biała) - Tester Pasta średnio ścierna Presta Foam Pad Compound i trochę markietowych pozostałości Jak znajdę chwilkę to pstryknę mój arsenał. Czekam na uwagi i wskazówki o co powiększyć swój arsenał. w końcu się trochę ogarnąłem i znalazłem czas na kilka fotek 1) odkurzadło - od miesiąca cieszy 2) lampiony + koszyk z przyprawami (mikrofibry aplikatory i inne) 3) ściereczka do kurzu zakupiłem w MAKRO po 6zł jeszcze nie wypróbowałem 4) gąbki do polerki zakupione w markiecie 5) świeża dostawa od MX NOWICKI (wielkie dzięki) - gąbki polerskie z gwintem M14 + rękawica + aplikatory AG i marketowe + Kaczucha do pucowania plastyków (jako że syn już nie używa to mu zwędziłem) 6) kilka pozostałości marketowych jak jeszcze nie wiedziałem o istnieniu forum 7) A tutaj pełnowartościowe produkty - trochę różności z upływem czasu na pewno przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A jakieś szmatki? :) Nie widzę żadnego QD, warto o nim pomyśleć :) Czekamy na fotki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Fotki mile widziane ;) i jeszcze coś musowo do kompletu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Bez fotek sie nie liczy 8-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 fotki już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 No i pięknie. Pomału wsiąkniesz i nawet się nie obejrzysz jak będzie tego cała "kupa" ;) Jak to Mariusz kiedyś napisał...detailing to nie tylko kosmetyki po 1tyś zł. Ważne że działają. A jak się odkurzacz sprawuje bo też ostatnio za mną chodzi zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 jeszcze fotka einhella nie działa (chyba że tylko u mnie ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 U mnie też. Faktycznie nawet nie zwróciłem uwagi jak czytałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 już poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 już poprawionebęde upierdliwa - u mnie nie bangla fotka :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 My z Monią chyba na tym samym kablu neta ciągniemy bo u mnie też bangla :? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 już nie wiem teraz wstawiłem przez imageshack mam nadzieje że będzie oki u mnie wyświetla (otwieram przez mozille) dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Teraz gra i śpiewa...zespół mewa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 to się cieszę Aha Maricn pytałeś o odkurzacz - jestem z niego zadowolony dostałem w MAKRO w promocji za 230zł. Ma kilka przydatnych funkcji - zbieranie na sucho i mokro - wciąga i dmucha - wystarczy z drugiej strony podłączyć rurę i na przykład rozpalić grila co też ostatnio uczyniłem i muszę przyznać że trzeba było uważać aby zostało coś z węgla bo dawał ostro. - worki są papierowe po 31 zł za 5 sztuk także użytkowanie też nie za drogie Także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 No i rośnie kolejny kolekcjioner siuwaxów :u Ja z tego odkurzacza, za takie pieniądze też jestem bardzo zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Michał, jeśli w koszyku z przyprawami trzymasz mikrofibry i aplikatory, to pomyśl nad czymś innym. To siatka. Widzę, że stoi na ziemi. Nie trudno, aby jakaś MF złapała ziarenko piachu. Później chwila nieuwagi i tragedia gotowa. Już zwykły worek będzie lepszy :) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ok dzięki za uprzedzenie nie pomyślałem ogólnie ten worek ma być powieszony na ścianie ale w tej chwili kładziemy płytki. Na moment remontu zasadzę je do wora Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4b12c844e466b6a.html Jak ci się sprawują te aplikatory z topdrive? One są bawełniane? widziałem je ostatnio w tesco za 5zł chyba może warto je do cleanera kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi