michal788 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Dzisiaj nie mogłem się powstrzymać aby nie zrobić kilku fotek kropelkowania. Auto myłem jakiś tydzień temu i przetarłem do sucha MF, rano byłem mile zaskoczony jak działa szampon po ostatnich kilku dniach deszczy. Oto kilka zdjęć z samego rana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Bardzo ładne. Wiem jak to jest jak się takie zobaczy. Polizać normalnie. :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 od razu banan na twarzy - oj tak oj tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 njJ9w82_tIE wosk fk pink paste wax prawie tydzień po aplikacji aparat słaby więc się nie czepiać ;p aaa i fotograf też ze mnie żaden ale kropelki zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 FK naprawdę super kropelkuje a #1000 Hp przez pierwsze pare dni po nałożeniu ma równiutkie kropelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Będą różne woski będą testy będą kropelki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 te trzy fotki u góry , to lakier jest przed myciem ( brudny ) ? bo krople to ... wybaczcie ale słabizna jak na tydzień , co innego zdjęcia poniżej , tutaj jest elegancko :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Lakier brudny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Niektóre wyglądają jak rtęć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Niektóre wyglądają jak rtęć ;)no to chyba gitara:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Antonio, piekne kropelki! FK jest b.fajne pod tym wzgledem. W przypadku FK 1000p to własciwie tylko kropelki (i generalnie odpychanie wody) zrobilo na mnie pozytywne wrazenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Przy tym kf ktory teraz uzywam zapach jest super jeszcze aplikacja super przy tym mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No niestety, FK1000p jedzie pasta do butow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Takie mi dziś fajne foto udało się zrobić przy zachodzie słońca. Na aucie Poorboy's Black Hole, a na to Poorboy's Nattys Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ładne kropelki ale BH nie wiem czy Ci nie osłabi trochę trwałości/żywotności wosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Z pewnością osłabi, sprawdzalem już na Colli 476. Natomiast bardziej mi zależało na głębi koloru i wet look'u niż na żywotności. W końcu nakładanie wosku to całkiem fajna sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No to OK. Chciałem Ci tylko to uświadomić ale widzę że świadome działanie nastąpiło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Parę kropelek ode mnie: niewidzialna wycieraczka z nanobiz dwie warstewki Lusso Oro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Z tymi kropelkami to nigdy tego nie kumałem, ale im więcej tutaj czytam o detailingu tym bardziej mi się podobają... Co to dopiero będzie jak będę miał na swoim takie kropelki, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Duragloss Aquawax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 2 miesieczny SV Glacier: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 soczyste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Noooo!!! Maciek boskie :u tym bardziej że po dwóch miechach. Nic dziwnego że te woski tyle kosztują ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 dodam cos od siebie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 4dniowy Colli 476 4dniowy nielsen SAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi