antonio3 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 fajer man miażdżą te kropelki :-B :u :u :u :u a nielsen jestem szczególnie pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 SAS potrafi milo zaskoczyć :D, jak już wycierałem auto to dopiero zauważyłem i mówię uff bo coś fajnego by koło nosa przeszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 a mialem kupic sas-a ale wzialem bumper care do plastikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk77 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dwu tygodniowy Coli 476s po opłukaniu czystą wodą. a tutaj Nielsen SAS też dwu tygodniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Tygodniowy colli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 U mnie Colli po ok. 1,5 miesiąca. Sorki za jakość bo telefonem robione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 1 warstwa FK 2685 Pink dzień po smarowaniu :) FK 2685 po porannym przymrozku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 i jak pink? gitesowy jest hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Fajny zapach, fajny kolor ale trwałość a bynajmniej kropelkowanie po miesiącu bardzo osłabione w takich warunkach jak teraz :D Dodam zdjęcie przy najbliżej okazji. Jestem ciekaw ile wytrzymie :) Za to wet look jaki pozostawia jest naprawdę fajny i na ciemnych i na jasnych lakierach ale to pewnie dlatego ,że to sealant :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 u mnie w okresie letnim siedział około 7 tygodni, później już go sam usunąłem bo nakładałem coś innego ale wygląd cały czas extra. Krople eleganckie tak jak u mnie były na początku no i na srebrnym u mnie ładnie to wyglądało i zapach tak jak mówisz niebiański :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 NANOLEX paint selant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darfe Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mały test w domowych warunkach niewidzialnej wycieraczki Autolanda :) Tutaj trochę większe. Ciekawe czy zgadniecie, z której strony jest NW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 podobno ta nw od autolanda sie rozmazuje przy ruchach wycieraczek :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darfe Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Faktycznie delikatna mgiełka zostaje, ale nie wiem na ile to wina NW, a na ile wycieraczek, które swoje już przeszły, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 delikatna mgiełka zostaje Niestety ten produkt tak ma. Po jakimś czasie powinno to ustapić. Nie pamiętam juz po jakim bo dawno nakładałem ten środek, ale tez mnie irytował że pozostawała mgiełka podczas pracy wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dlatego się pozbyłem NW, jakoś mi nie podpasowała,mgiełka się robiła a i tak trzeba było co jakiś czas użyć wycieraczek. Efekt kropelek fajny i na tym bym zakończył, wole jednak zainwestować w dobre wycieraczki i przepolerować szybę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wojtek ale po pewnym czasie efekt był naprawdę ok tylko trzeba mieć cierpliwość ;) Teraz mam Nanolexa i jest OK. Ale dobra bo to nie jest temat na tamie rozmowy. W razie pytan o niewidzialną wycieraczkę możemy się przenieść tutaj: http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=42&t=909&p=38415&hilit=niewidzialna+wycieraczka#p38415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 1,5 miesięczny Auto Finesse Tripple z dwoma warstwami Auto Finesse Tough Coat poprawione gdzieś w połowie tego okresu DG 951 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Pare zaległych fotek: FK 2685 po kilku dniach od aplikacji: FK w warunkach letnio-wiosennych zachował się całkiem fajnie. Po 1.5 miesiąca był jeszcze na lakierze chociaż w niektórych miejscach kropelkowanie było nie regularne ale jeszcze siedział mimo wszystko. Teraz zagościł PB EX-P. Wkrótce wrzucę zdjęcia EX-P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ja wnoszę o poprawę tytułu tematu- na trzeźwo nie widziałem- ale po perfumach widzę Kropelkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 BMW Hard wax with nanotechnology: Dzień po aplikacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Nooooo..... piknie :u Ciekawe jak będzie z dłuższymi terminami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Na zagranicznych forach piszą ,że wytrzymuje miesiąc :) Trwałości sam jestem ciekaw ale czas pokaże :) Jak na razie zawstydza PB EX-P wsparte SRP i czyściutkim lakierem ,które siedzi od 2-3 tyg :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 SV Concorso na laptopie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ładnie ułożone, czego używałeś? :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi