KEIL1 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 titanium na hdc mające 1 dzień, płukanie po 500km trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiasty Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Lusso Revitalizing Creme, na to Chemical Guys glossworkz glaze i na koniec Chemical Guys - Pete's 53 :-] :-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Krótki film prosto po umyciu i nawoskowaniu Dodo juice. https://vimeo.com/46941946 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Chcę poznać Twojego lektora.. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 JJ daj gg pogadamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Lekko ponad tygodniowy Echelon Zen-Xero po bezdotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Żeby Xeperowi nie wrzucać w temat to tutaj dam. Carbon który jest na samochodzie 28 lipca nadal żyje. Dodam że samochód nie był ani razu traktowany QD a myty był...chyba nie myłem od tej pory :? No cóż za dużo zajęć ostatnio miałem. :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Kropi deszczyk kropi, a Colli 915 Marque D'Elegance kropelkuje :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Fajne....co to za wzgorze na przedostatnim zdjeciu w tle widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 to jest namiot =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 to jest namiot =))A ja myslalem ze ty w gory sie przeprowadziles :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 co to za wzgorze na przedostatnim zdjeciu w tle widac?Aaaaaaaaa... Padaka roku =)) =)) =)) =)) =)) =)) A żeby nie było, że nie w temacie: krople bajka :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Uff JJ tej o zyczeniach dla Wiolki w dniu urodzin Moniki nie widziales :lol: Oczywiscie Ladne kropelki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 4-dniowy Zymol Volvo na moim Volvo :D spłukany demineralizowaną: UOBL3XP_v94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Poprawiam link ;) UOBL3XP_v94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Tygodniowy Optimum Opti-seal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 I jeszcze 3 tygodniowy Zymol Carbon , zaliczył mały deszcz , 3 razy myty na beztotyku ( woda zdemi ) wspomagany Race Glaze Clearmist Detailer , zdjęcia niestety z telefonu . :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dwudniowy Glasur, opad naturalny: i jeszcze rzut z góry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 U mnie też pada i właśnie przez okno zaglądałem po czym zobaczyłem twój post 8-| ... Gad demyt, najs =(( :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 ładne te zymolowe kropelki :u ps. ten Passat przemytnik to tez Twój??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Passat - przemytnik...mojego ojca, roczne Coli :lol: :lol: :lol: Audi też - ok. 10 sierpnia kładłem smartsealant'a. Od tamtego dnia nie myty :? i widać, że coś jeszcze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 U mnie Hi temp leży od jakiegoś miesiąca, ale miliony lat świetlnych w tyle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Świeżo położona Husaria od Polishangel: i krótki filmik: c188l9vhBTQ dłuższy wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zymol Glasur 2 tygodnie: Uploaded with ImageShack.us Zymol titanium świeżo położony: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 I Husaria od Polishangel po raz drugi :f iI7Y8CO-GRk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi