Tommy Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 wczoraj położony FK różowy na SRP i dzisiejszy deszcz, przepraszam za jakość niestety mailem tylko zapalniczkę pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Pawlik ja pierdziele ale klimat zapodałeś. Te krople pięć razy lepiej wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Mówisz, że muzyczka dodaje troszeczkę :D W przypadku produktów od Polishangel, zdecydowanie polecam położyć dwie warstwy wosku ;) tak jak w tym przypadku. Jeśli czas pozwoli to w piątek zrobi się update...mam nadzieję załatwić lepszy obiektyw, co by było więcej i lepiej widać ;) Dodam jeszcze, że pomimo iż autko brudne, kropelki po deszczu jak ta lala :u :ymdaydream: Moja kochana żoneczka powiedziała, aby wrzucić/zrobić filmik z lania wody na lakier, na którym nie ma już wosku. No cóż...nic takiego nie mam, ale w ubiegłym roku odbył się pewien test, który w sumie coś tam pokazuje ;) lKRZuqoq0-Y lewa strona maski: Swissvax Crystal Rock prawa strona maski: Zymol Destiny zderzak od pasażera: DG #105 - dwie warstwy zderzak od kierowcy: DG #105 - jedna warstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 wczoraj położony FK różowy na SRP i dzisiejszy deszcz, przepraszam za jakość niestety mailem tylko zapalniczkę pod ręką Zakupiłem różowego FK z myślą o przyszłym sezonie, więc tym bardziej mnie teraz zachęciłeś, żeby go użyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 wosk jest łatwy w nakładaniu i polerowaniu, a co mi się spodobało to to ze lekko przyciemnił lakier :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Po trasie w trakcie dużych opadów wyszło coś takiego Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pozdro :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dwutygodniowa Husaria: 1GKS3I1UICE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 SV Shield na lakierze, DG 271 na plastikach (SV i DG aplikowane ok. tydzień temu- kurz itp.), Gtechniq G1 na szybie (aplikowany ok. pół roku temu). Opad naturalny. Zdjęcia z biustonosza fanki wosków :D : Mam nadzieję, że cokolwiek widać ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A ramiona wycieraczek? Leży tam coś czy są świeże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ramiona mają na sobie Shield-a, ale generalnie muszę nad nimi popracować, bo to ramię widoczne na zdjęciu nie jest w najlepszym stanie (używka, oryginał się mi w rękach złamał ;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 za duże ręce i za silne :mrgreen: niestety nic nie widać bo krople wszystko zasłaniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Takie coś z dzisiaj :f Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zgadujemy co to siedzi na zawodnik :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Carire1: zdradziłeś gdzieś już :D Ale ja siedzę cicho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Carire1: zdradziłeś gdzieś już :D Ale ja siedzę cicho :D a trafilbys jakbys nie wiedzial ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 a trafilbys jakbys nie wiedzial ;) ? Osobiście stawiał bym na coś w stylu FK1000p ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiningcar Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Husaria-2 warstwy po 3 tygodniach...teraz się przyznam...strona pasażera na Escalte Lotion...strona kierowcy bez cleanera: ExDwW3uey1k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Car Crazy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Pavlik a niektórzy nadal twierdzą że cleaner jest zbędny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 ten film powinno się pokazywać szkoleniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W takim razie jak wytłumaczyć fakt , że Glasur położony na szybko bez cleanera w sierpniu siedział do tamtego tygodnia jak zły ? Auto przez ten czas było codziennie użytkowane i zaliczyło wyjazd nad morze . Po dwóch miesiącach odpychanie wody bez najmniejszych zastrzeżeń , jedynie krople przestały być tak tłuste i okrągłe. Nadmienie , że poprzednie aplikacje Glasura na Dodo LPL nie wskazywały na to aby tak dlugo wytrzymywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Colli sprzed 1,5 miesiąca, doładowywany co 2tyg mniej więcej QD Hybrid V7. Nie powinny być trochę bardziej... Okrągłe? Jak na taki treatment qd sealantowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Auto jest brudne więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Działa :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Piotrek, L1? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Yes :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi