kubik Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Leży leży. KuroSeal V 1.0.1 ;) Panie ,a gdzie to sprzedajo? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Leży leży. KuroSeal V 1.0.1 ;) Panie ,a gdzie to sprzedajo? :lol:To jest chyba tylko "na wynos" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Leży leży. KuroSeal V 1.0.1 ;) Panie ,a gdzie to sprzedajo? :lol:To jest chyba tylko "na wynos" ;)Domyślam się ;) Będzie trzeba się wybrać kiedy przez całą polandie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Megs 16 na DJ LP :) Na dachu kropelkuje ok Natomiast, np na masce wygląda to tak.. Przebieg ca 300km, tydzień po aplikacji, auto dostało tylko pre wash ;) Za 1,5 tyg umyje porządnie auto i zobaczymy co się będzie działo, bo kropelkowanie na masce trochę mnie zastanawia :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Gore-tex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Pewnie impregnowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Parasolka ? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Parasolka ? ;))Własna osobista... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Przerobiłem kilka kurtek z membranami, impregnowałem x razy, nigdy nie osiągnąłem takiego kropelkowania/zrzucania wody jak na nowej kurce :mrgreen: , może to kwestia impregnatu, moze tego że to tkanina, nie spolerujesz jej i z czasem mikrowłoski zaczynają wstawać a tkanina robi się bardziej szorstka. Oczywiście nie widać tego gołym okiem. Nie no Dżeju, z żółtą parasolką chodzisz? no to musisz być baaardzo wyluzowany :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 nie spolerujesz jej to je gore tek tego nie spolerujesz :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 no to musisz być baaardzo wyluzowanyWyluzowany poszedłby bez... :lol: To są fotki z testu impregnatów który wrzucam od bodajże października ubiegłego roku.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Czyli już coś jednak zacząłeś ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 4nano Clear Vision po 1300 km,aplikowana 2 lutego 2013 przy temperaturze +3^C :u 0uRrs0-CCcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 C1.5 na kompletnie nie przygotowanej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 C1.5 na kompletnie nie przygotowanej powierzchni v2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 nope. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W Poniedziałek rusza ostatnia paczka,czyli do Maćka to może zrobi porównanie v1 vs.v2 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Kurcze....to jest coś nie tak że ja nie mam :shock: Idę klikać po sklepach ...mam PYK i nie zawaham się go użyć :D EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Kurcze....to jest coś nie tak że ja nie mam :shock: Idę klikać po sklepach ...mam PYK i nie zawaham się go użyć :D EOT v2 pachnie tak,jakbyś na plaży dziewczyny,olejkiem smarował,dla samego zapachu warto :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Dobra...idę wydawać zaległości. Wy mnie zrujnujecie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 testy sonaxa w dziupli :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 piękne :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi