marctwain Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Mam nadzieję, że nie jest to ten z nagrody CG, bo ja tego nie widziałem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Mariusz, zaświadczam, że nie było tego, gdy QD do mnie dotarł. Musiało się to pojawić dosłownie parę dni temu, a zauważyłam, tak jak pisałam, przedwczoraj. Luz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Cholera, u mnie stał długo. To widać z daleka, widziałbym a kupiłem nowe. :ympray: Nie używałem, a butelka była z etykietą... kur..a nie wiem co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Cholera, u mnie stał długo.To nie ma znaczenia. Nie ma terminu ważności. U mnie smart detail stoi również długo i nie ma czegoś takiego jak P40. widziałbymTak. Ale na pewno tego nie było. Na bank ;) Lepiej poczekać na to co powiedzą Kubie po przesłaniu tych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No właśnie. Ale jaki grzyb rożnie w chemii? Po mojemu, nie wiem woda może sie skropliła przy jakiejś różnicy temperatur. I te krople zgniły...? Ch.g.w. W każdym razie sorry. :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Daj spokój Mariusz, po pierwsze to nie Twoja wina, po drugie przeleję przez kompres gazowy, czy sitko jak pisał Jacek i będzie jak ta lala :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No wiem, ale aż sprawdziłem w marolexie, gdzie mam zmieszanego z wodą ( ze 20%) berry blasta, którego używałem do glinki w nissanie. Nic nie widać, a u mnie w garażu jest dość ciepło, stoi piec olejowy, który grzeje latem wodę, a drzwi są od zachodniej strony i w słoneczne dni latem, jak jeszcze wjedzie auto, to razem z silnikiem, robi się gorąco, pewnie sporo więcej niż 25C. A butelkę przed wysłaniem umyłem pod kranem, z kurzu i wytarłem. Mimo wszystko czuję się niezręcznie. No nic, zobaczymy czy "gajsiaki" rozszyfrują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Mogłam nie mówić Marcinowi o jaki QD chodzi tylko owiać tajemnicą. No, nie dokońca tajemnicą, bo wiadomo, że jak niebieski z mojego arsenału to albo smartdetail, albo P40. Ale nie byłoby do końca wiadomo ;) Temat ma być jako ciekawostka i dla potomnych, jakby komuś zaczęło coś pływać ;) a nie żebyś się zastanawiał czy coś zrobiłeś nie tak. Każdemu mogło to się stać i w jakimkolwiek detailerze. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 to mariusz rzucił klątwę! 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Monia dobrze że powiedziałaś. Trzeba wyjaśnić bo być może jakaś partia została "źle" zrobiona i zwrócą na to uwagę. A tajemnicą też to by nie było bo w takich butelkach i w takim kolorze wiadomo czego u Ciebie szukać - ostatnio JJ na PW listę kosmetyków Twoich spisał jak mieliśmy jechać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tak jak pisałam, postanowiłam przelać QD przez kompres gazowy, żeby pływające „coś” oddzielić od detailera. Po przelaniu ukazało się takie coś: z bliska: Po wypłukaniu butelki zaczęłam płukać atomizer, zanurzając go w czystej wodzie i psikając kilkanaście razy. Za którymś razem z atomizera wypadła… nitka. Długości około 1,5 cm: Obejrzałam dokładnie atomizer i w niektórych miejscach zostały jeszcze pozostałości tytułowego „czegoś”: Całość dokładnie umyłam: Wysuszyłam: i QD który cierpliwie czekał: wlałam z powrotem na swoje miejsce: IMO to było przyczyną całego zamieszania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No i po kłopocie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No i znalazł się winowajca. "nitka nitka, Ty uuu...ju" Trafiony zatopiony ;) \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No tak Moni sie popruly stringi i sprawa sie rypla :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Monika, super że udało Ci się to rozgryść i naprawić:-) Masz zmysł inżynierski;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Masz zmysł inżynierski :p To pomysł Jacka z tym przelaniem. Choć pewnie prędzej czy później bym to zrobiła, bo by mi się jeszcze atomizer zapchał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 No i się udało, ta nitka pewnie niejako puściła kolor i to jest to co widzieliśmy. Dobrze że jest dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 IMO to było przyczyną całego zamieszaniaZa szybka ocena. Niestety. W qd znowu coś się dzieje. Podeśle z Ciekawości zdjęcia do producenta i spytam co to mogło być.Kuba, wiadomo coś w tej sprawie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Normalnie ręce opadają. ~x( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie stresuj się Maniek :D Ciekawy przypadek dzięki temu mamy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi