marctwain Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Nachodzi mnie od jakiegoś czasu taki pomysł. Zrobić małego mixa z dwóch o podobnym składzie bazowym... i nałożyć. Ciekawe jak dla mnie. Próbował któryś z Was? Jeśli nie to ja będę pierwszy :mrgreen: Chyba, że się spieni, zasyczy i pier....nie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 A sąsiadów masz blisko????? :lol: Albo wyjdzie Ci coś takiego po nałożeniu tego zajzajeru :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Mam.Ale zrobię garażu, najwyżej bramę wywali :lol: oooooo, git fura do ogarnięcia. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Długo by trza było ją ogarniać. Myślę, że nic złego się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Mariusz, A tak na poważnie - jaki cel miałby taki eksperyment??? Sprawdzenie czy zmieszanie sealanta dającego super wet look z dającym super blask, stworzy super hiper sealant??? :D :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 To by się okazało właśnie. :lol: to zabawa przecież, dużo tego nie trzeba, po 10ml... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Mariuszowi to się chyba już nudzi. Nie ważne co zmieszasz i tak spłynie po tygodniu z kwaśnymi deszczami :P ale i tak z chęcią będę śledził te eksperymenty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 No nudzi mi się, pogoda do dupy. Muszę tylko dobrać takie dwa, które mają podobny skład i nie będą się gryzły. Nie spodziewam się cudów ale jak nie spróbuję, to będzie mnie męczyło. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jak mnie najdzie to też zmiksuję woski. Jest z czego. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 A na jakim mixerze to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Do woskow to blender bylby lepszy, sadze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jest z czego. :lol:No to idź na całość!!!!! Wez wszystkiego po trochę, wrzuć do kociołka, zagrzej, dobrze wymiksuj, wstaw do lodówki - zobaczymy co wyjdzie :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Woskom odpuszczam ale sealantom nie. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ja tu u siebie mam taki reaktor na 4 tony produktu turbinowy, wiec szybko zmieszamy. Jakby coś, to podrzuć te sealanty. Reaktor turbinowy jest na precyzyjnych wagach tensometrycznych, więc wszystko według dokładnej receptury Ci zmieszamy. Oczywiście jest płaszcz grzewczy, medium grzewcze da się do 280 Stopni C podgrzać, to i z temperatura nie bedzie problemu. Zawsze mogę zapytac kolege z Sushi Narada Club, gdzie załatwił Shakerman'a, to wtedy takie Shakerman może Ci to zmieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi