marctwain Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dzięki Piotrek! Super. A gdzie kliknąć- tam na dole taka tabelka była? A przeniesiemy, jak działy juz będą. Na razie trafiłeś git. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Piotrek, Super sprawa, akurat "wybieram się" na zakupy do klakiernika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Pomarańczowy 150 kupowałem ostatnio jako polishing i tego używałem (tak jak w rozpisce - orange - polishing). Potem czarny końcowy. Zielonego tnącego nie użyłem. Nie widzę w rozpisce, żeby pomarańczowy nazywano compounding. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi