SNB SWEDEN Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Jako moja emerytura zbilza sie milowymi krokami pozwolilem sobie na ogarniecie Vw Caddy no duzo tu bledow popelnionych podczas pracy,ale valentining to valenting auto ma isc do sprzedazy a wypadalo odswiezyc. Mycie jak to bywa wynalazaki wlasne mojego dziadka z LCLab pedzone w piwnicy :D ale dzialaja wnetrze sami wiecie APC SNB,Vinylex SNB,taopicera liznienta NLF Nielsena,polerkie walem takim nowym wynalazkiek co Szynka ma tez testowac sie okaze co bedzie ale cos tam dziala :lol: , pady tez nowe co mi Tomaszek vel Bialy zaslal moga byc da sie ciac To zapodam pacjenta _JxMfphKfgI widac,ze z myjnia to chyba zyl na bakier :lol: Tak Mi swiezoscia zawialo jak maske otworzylem To fane :D Dobra jedziem dalej Kawke zapodac? Dobra kuniec z tymi brzydalami jakis tam filmik zhjbrhud54c L85Okj9tOk4 Poniewaz nie jestem wirtuozem aparatu to ciezko bylo cus zlapac ale sie staralem naprawde Przed polierkom Po polierce Typ 50/50 To ten tylni lewy blotnik co taki usmarkany byl Krotki filmik 5klTr-Mzbx4 Troszku we srodku Chyba roznice ciut widac Robic,robic Reszta Kawe zarypali :x wtBfslYXkG0 W4Uf-mW028A Bardzo przepraszam jak znowu zdjecia zrypalem,ale tym staruchom jak Ja nalezy juz wybaczac i na pewne bledy oko przymknac 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ładnie panie starszy...bardzo ładnie ;) Samochód w stanie bardzo podobnym jak jeden z moich firmowych Partnerów tyle że chyba Caddy w lepszym stanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 No gaciowy jak nic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 No i pójdzie jako trzecie auto w rodzinie jeżdżone w weekendy i od święta do IKEA hehe Ładnie wyszło, dużo plastików, mało tapicerki. Inaczej namachałbys się ekstraktorem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Było co ogarniać :D. Wyszło jak zawsze :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 ale sprane majtory ! :lol: A zawiasy żeś Pan polerował .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Czego drzwiami tak walisz dziadziu? :lol: Teraz to wszystko lekko się zamyka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 HEh , ty to masz licencje na te śmietnikowe auta chyba ;) nieźle nawet jak na auto pracujące :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 HEh , ty to masz licencje na te śmietnikowe auta chyba ;) nieźle nawet jak na auto pracujące :) Ta opatentowane na maxa, mam nadzieje ze kiedys dostane smieciarke z MPO :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Seba jak na emeryta to nawet Ci sie udalo 8-} mam nadzieje ze kiedys dostane smieciarke z MPOale do takiego VALETINGU ?? Popytam :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi