Tony Soprano Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Metal, to zależy. Lubie robić DA i waflem. Na rotacji podchodzą mi oba pady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 małe porównanie biały pad od MS & Zielony od 3M oby dwie na rotacji, zielony jest mocniejszym padem jak dla mnie, zniszczył mi sie zakupiłem na szybko biały i futro, biały nie dał rady i pojechałem futrem, ppozdrowienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Lubie robić DA i waflem.[/color]Czyli najbezpieczniejsza kombinacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Trochę odswieżę. Czy ktos testował pady dostepne u Noxa Co to za niebieski krążek? Czy czymś specjalnym się te pady charakteryzują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mysle, ze tak jak w przypadku adam'sow: latwo wycentrowac przez ten rant i bp jest glebiej = bezpieczniej np przy bp do DA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Myślałem tez o tym ze ten pierścień jest ze sztywnej pianki co utrudnia wywijanie się pada przy nacisku i wtedy pracuje całą średnicą. Mam ochotę przetestować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi