antonio3 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mój bardzoo amatorski i skromny zestaw ;( ale jak to mówią: lepiej dbać o auto czymś amatorskim niż nie dbać wcale prawda? ;) więc tak: -środek na owady Autoland -środek do usuwania smoły Autoland -środek do czyszczenia kokpitu Autoland -szampon Carplan Triplewax -wosk K2 (już się kończy i szukam czegoś nowego;p) -wosk na mokro Plak -środek do plastików zewnętrznych Autoland -środek do pielęgnacji opon Plak(niedługo wleci nielson brilliance) -mój czasowy APC K2 Akra -Autopolitura Plastmal -mleczko do konserwacji zderzaków K2 ale ja tego używam do uszczelek itp. -rękawica do mycia(mycie na dwa wiadra wiadomo) - mikrofibry, mikrofibry i mikrofibry To narazie na tyle. Wiem, że to wszystko to środki amatorskie ale z czasem półka w garażu będzie się zapełniać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Taki marketowy zestawik. Zobacz produkty nielsena ;) budżetowe ale dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Narazie używam to co mam jak te marketowe rzeczy się skończą to właśnie chcę zainwestować tak jak kolega mówi w preparaty Nielsena z mrcleaner.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Mały zestaw do APC Mały pędzelek za 0,75zł a większy za 1,50zł i Kwazar Mercury 0,5litra. Wydaje się być ok zobaczymy na testach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Antonio, do ogarniania styknie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zestaw oki, ale pewnie niedługo przejdziesz na trochę lepsze, nie koniecznie dużo droższe, siuwaxy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 I co wy na to heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jak na lato :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 gitara będzie grać niech no się trochę grom pobrudzi i wkraczam do boju jeszcze tylko muszę apc kupić. Co lepsze nielsen czy diamondbrite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nielsena z czystym sumieniem mogę polecić DB nie próbowałem a zestawik powoli zaczyna nabierać wyglądu u mnie też tak było, najpierw market, później sample, a teraz już nawet galonowego QD się dorobiłem i własnej polerki :D powodzenia w dalszym zbieraniu, bo widzę że już przepadłeś =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Na wiosne mała korekta lakieru jakiś UC megsa albo swirlx chyba teraz przed zimą się nie opłaca bo lata nie widzę... :( Tak właśnie myślałem, że QD szybko pójdzie ;p a ten co chyba dostałem gratis to megs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Trochę porządku zrobiłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 zamiast tych półek to bym szafę komandora wstawił, bo kolekcje mają dużą skłonność do rozrastania się. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 można pomyśleć o komandorze kiedyś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 pojemniczki fajne ale widzę że na małe fibry :) a na duże? a tak pozatym to fajne, gdzie nabyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 w tesco to co widzisz to zestaw 3 pojemniczków za 10zł. Duże mf mam na razie w papierowej torbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ciekawe czy mają wieksze. takie duże pojemniki z przykrywkami by mi się przydały bo kartony w których przychodziły zamówione towary już ledwo zipią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 mają mają, Te moje akurat w sam raz do gąbek mi pasują. Ogólnie te pojemniki praktycznie wszędzie są i nie takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 trzeba będzie się do jakiegoś dyskontu czy innego tesco czy reala wybrać. dzięki antonio \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Zamykając aplikatory, MF i inne akcesoria w szczelnych pojemnikach upewnij się, że są one całkowicie suche (szczególnie gąbki, one mają tendencję do trzymania wody gdy wydaje się, że są suche). Chyba, że masz zapędy na grzybiarza i nie będzie Ci przeszkadzać wykwit jaki pojawi się na wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 o kutwa grzybiarz ze mnie żaden hehe dzięki za radę muszę uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 sezon bardzo skromnie zakoncze nowym dobytkiem: - diamondbrite tyre dressing - autoglym bumper care - autoglym bodywork shampoo - Autobrite Crystal "Non Smear" Glass Cleaner - fibra od crystal detai i recznik od autobrite :-B a na wiosne chodzi mi po glowie jakis sealant \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Zestaw rośnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 powoli ;) to jeszcze nie to co te uginajace sie szafy u was w garazach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi