JJ. Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ta, jasne.. Ja tam Ci nie wierzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 no co, dopiero druga polke w garazu dokrecilem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Bez zdjęć się nie liczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 moge Ci mmsem wyslac bo tylko na tel mam fote :-* haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 ważne ,że pomału się rozrasta zestawik :D Możesz polecić jakieś produkty Topdrive? Ja jedyne co zakupiłem kiedyś to Wosk na mokro (był ok) i Preparat do plastików antystatyczny ale tak sobie działał czyli praktycznie wogóle :D Wrzuć jakieś foty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 hmm z topdrive mowisz... Mam cos do kokpitu ale predzej to wyleje niz bede uzywal niewypal jak byk. Ogolnie z topdrive moge Ci polecic aplikatory bawelniane opisywalem je w osobnym dziale. A czego foty dokladnie chcesz? Wszystko na fotach jest tylko nie ma tych nowosci ktore napisalem pare postow wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi