marctwain Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Kupiłem w zeszłym tygodniu w Castoramie. Kosztuje 17 zł za 1l. Krótko - tak szybko i dokładnie nie umyłem jeszcze szyby od środka. Dość zapuszczonej. Pryska pianą, nie zostawia smug. Naprawdę, jak na razie to najlepszy jaki miałem. http://www.oro.pl/srodki_czystosci4.html#marker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zapodaj jakieś foto jak to czyści w sumie cena za 1litr zbliżona do Nielsen Blue Window Clean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nie mam foto, bo nie chciało mi się cudować jak sfotografować brud na szybie od środka (50/50...? byle czym zrobisz błysk na czysto - chyba że film. Na słowo. Od Nielsena blue różni się tym, że szybciej odparowuje, bez śladu, nie trzeba szorować. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi